grrr, zakaj nimajo tle na RR možnosti, da greš iz albuma direkt nazaj na stran, od katere si zagnal ogled albuma. Kolk klikanja bi to prihranilo ...
skratka, pogledala sem katjine in nikine nadvse simaptične slikice in je res zanimivo videti, koliko zrastejo in napredujejo naši septemberčki
.
Ja, jaz sem doma
, moja sodnica ima šele v torek obravnave in mi je rekla, da naj pač takat pridem. Drugače pa, prvi vtisi - imela bom kar nekaj zadolžitev, sam je sreča v tem, da je vse zelo samostojno in samoiniciativno, tko da si bom lahko kar najbolj racionalno zorganizirala, kar je super za mlado mamico
. Sem pa včeraj na začetnem sestanku sedela s samimo desetkarji, tko da se raje nisem spuščala v kakšne bolj detaljne pogovore z njimi, ker bi me zihr zamorili. Zaenkrat še uživam, v torek pa na gas. Mali je včeraj ful lepo prenesel prvo daljše bivanje pri babi in dediju
, tako da ne pričakujem kakšnih težav. Edino zaspi malo težje, pa se bo tud tega navadil, ni kaj.
Govor: vidim, da smo kar na različnih stopnjah, oz. bi lahko rekli, da na dveh stopnjah, na eni je Daša tam "way up there", na drugi pa ostali
, več ali manj zbalansirani. Sem pa opazila pri našem nekaj: obvlada le "a" in "e", ostali samoglasniki mu pa nikakor ne gredo
"Mama" je pa začel zdaj, odkar sem malo bolj odsotna, ful več uporabljati. Gre mimo mene, me pokaže s prstkom in reče "mama", se zraven prav sladko posmeje in šiba naprej
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67
Drugače je Nina navdušena nad pospravljanjem.
ej, to so pa naše male device

. Moj je najbolj srečen, če briše, pometa in sesa, pa skoraj redno pospravi stvari nazaj na svoje mesto.
še vprašanje:
ko ste vlagale prošnje za vrtec, a se to lahko odda kadarkoli, ali je kakšen datum, ko vrtci to sprejemajo? Bom že kar letos oddala prošnjo, da bi šel Anže v vrtec drugo leto.
lepo se imejte