Živjo!
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
jaz bi samo nekaj na brzinico vprašala: a je ktera kaj razmišljala, da bi na razprodajah kaj kupila za malčka za drugo leto? Bi si upale?
Jaz sem in trenutno prakticiram
nakupovanje vnaprej

Imam srečo, ker zelo
dobro šivam in lahko zadeve skrajšam in podaljšam. Nini sem kupila
smučarski komplet št. 92 (v predrazprodaji v Intersportu, razlika v ceni s trenutno razprodajo je pol evra). Rokave sem skrajšala, ker je notranja manšeta in ni blema, hlače pa tudi čakajo na krajšanje, če bo poteba, pač ni snega in imamo še ene vetrne hlače s flisom. Tako, da
Ninocka, kar pogumno, cifre so velike in mislim, da bo Eviju 92 čist prav za drug let. Če pa imaš možnost izposoje, pa bi jaz na tvojem mestu uporabila to varjanto.Blagor ti, pri meni ni v vsej familiji nobenega s športom navdahnjenega otroka.
Drugače pa sem kupila
2 platnenih hlač za pomlad in 2 žametk za naslednje leto. Majčk nisem, ker imam zalogo bodijev, ki sem jih nabavila, ko so zapirali M&C. Če me kdo bere, najbrž misli, da sem nakupovalni manijak. Opazla sem, da gre denar zgolj za Nino, sama pa sme zelo vesela, ker so mi počasi prav športne stvari izpred 2 let.
Aja, čevljev pa si ne upam kupovat za Nino.
IZVIRNO SPOROČILO: tery
ali opažate kake bolj korenite spremembe pri vašem otroku?
Ja, si mi vzela besede izpod tipkovnice, Tery. Imam velike težave.
Spanje: sredi noči pridrsa k meni in zaspi. Zvečer, bi najraje zaspala v moji postelji.
Kašic noče že od nekaj mesecev nazaj in moram prav glavo razbijat kaj naj ji skuham, ker posledično ne je gresa in riža ter prosene kaše, polento pa še kar. Najraje bi videla, da bi bil za zajtrk kaka pašta, omlete. Pa sadja, odkar ni več domačega, tudi noče.

Sicer nisi omenila
govorjenja, pa vseeno. Nina sicer ves čas govori, z glasom gre navzgor, če kaj sprašuje. le zastopiva se nič. Včasih izusti kako frazo, potem pa tema. Le duda je ostala duda, družinski člani, potem pa počasi konec.
Kaj je trenutno hit igračka vaših najmlajših? Pri nas je v igri lesena hišica z družino "Strojan" (vedno so prebukirani, v hiši pa kraljujejo lego živali), plastični žebljički, ki jih zapikuje v mrežico (Gagi se križa, da bo Nina pojedla žebljičke) in vrteča se zobniška kolesca na hladilniku (magnetki, ki jih poljubno sestavlja in vrti). No, pa poganjalec, ki ima prikolico.
Ja, kaka kava bi pa res sedla. V soboto, seveda. Damjana