Zdaj pa lepo prosim, dajmo se še o čem drugem menit, da ne bo do 20. oktobra vsaka post od vsake o tem srečanju.
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Mislim, da sem samo jaz najbolj utrujala s tem srečanjem

in se opravičujem, če sem vam presedala v zadnjem mesecu dni. Če bi se mal bolj "potrudile", bi me lahko pravočasno popravile glede plošč, ker res nimam izkušenj glede naročanja v gostilni in me je Nika35 prosila, naj prevzamem zadevo okol srečanja na Gorjuši.
Ene zadeve treba dorečt, ker jih moram naročit
. Sama sebi sem se zdela smešna, ker sem imela občutek, da kar nekaj v 3 dni pišem.
Najbolj modro je prit nekam, pa potem imet dolgi nos, ker zadeve niso poštimane tako kakor smo si želeli. In za vaše želje sem povprašala in naročila tako kakor ste zgoraj napisale Valla in Nika35. Pety, hvala, ker si naredila rezime in sem tako rešena naknadnih "jamranj" ...
Doroteja23, lepo, da si se oglasila in povedala kaj se dogaja z vama. Sem ti že mislila na ZS pisat, če so prečekiral Alinin DNK. Nečak je tudi dal tovrstni pregled skozi, pa je vse običajno, pri njemu gre za fizično napako, ker sta bila v začetku skupaj z bratcem, ki je bil brez srca. Torej čisto nekaj drugega. V prejšnji Oni je bil zopet itervju s Podnarjem, vendar čisto običajne zadeve za širši krog bralcev. Držim pesti, da bi se luknjica poštimala po naravni poti in da bi pregled 7.11. prinesel kake pozitivne odgovore na vsa vprašanja. kar se tiče logopeda, mislim, da tudi pri nas še čakamo, da se odpre. Če pomislim na Einsteina
In spoštujem tvojo zagnanost in pogum, da si se vrnila na faks. Skupnost RR-ja pa se glede podobnih zadev ne splača spraševat, saj veš, varno skrit za monitorjem, si lahko privoščiš bit pameten in zloben. Ampak, Slovenija je majhna, usoda pa maha z repom kakor ji paše.
Damjana