09.10.2007, 09:05
5222
2ursae, si me nasmejala s to pripombo! Hm, jaz tudi vedno pogledam, če ni kje strgano ali izredno grdo zašito, pa da ni kje kakšne hujše packe, ki se je ne da odstraniti - a jaz tudi spadam v to kategorijo?!
Res pa je, da metra pa ravno ne nosim s sabo (čeprav ne rečem, da mi ne bi kdaj prav prišel
), pa prisežem, da za to opravilo ne porabim več kot minutke!
Mi smo bili včeraj pri P (prvič pri ta novi, ker je naša dosedanja zlata pediatrinja šla v pokoj
), je pogledala Niko, jo zelo natančno poslušala spredaj in zadaj (res, še nikoli nisem doživela, da bi nekdo tako dolgo in tako natančno opravil ta konkreten del pregleda
), pogledala ušesa in grlo ter povedala, da je vse v najlepšem redu. Da gre torej zgolj za močan in trdovraten prehlad, da vsa sluz prihaja od zgoraj.... Ker pa to že tako dolgo traja (sedaj je 3. teden), ji je predpisala Geokorton kapljice za nos, ki naj bi malce zmehčale smrkce, saj fiziološka ni dovolj učinkovita. Opravili smo hitro, pred nami je bila samo ena punčka z očkom, potem pa smo bili že mi na vrsti. To mi je bilo najbolj všeč, saj me običajno kar trefne, ko vidim prenapolnjeno čakalnico na tistem delu, kjer piše "bolni". Včeraj enkrat za spremembo ni bilo tako.
Danes greva pa s Tomažem v shopping, Niko bova pustila v varstvu doma, da se bova lahko malce bolj posvetila zapravljanju.... V Pariz gre Tomaž namreč sam, ker Nike ne bi rada pustila takole prehlajeno pri babici, pa še dedi (moj oče) ima jutri pregled v bolnici zaradi prostate, lahko da je tudi kaj bolj malignega, na vse smo pripravljeni, tako da.... bo Pariz v dvoje žal moral počakati. Bo pač Tomaž užival v moški družbi!
Mejte se!

Ker res ne vem.
.
.
... no, morda bo pa danes ponoči. Mal sem že vsega sita, me daje križ, pa res bi rada šla že rodit - 2 oktobeki, ki sta imeli PDP na isti dan kot jaz, že zibata, sam jaz še čakam. Ah, bo že.
Ampak on prav, da ne smrdi, da pri njemu disi po vaniliji
Trenutno nobena. si niti ne predstavljam, da bi zdej sexala s tem mojim 1.20 m trebuhom - on se itak ne more vlezt name (ce bi se, pa tud nima kilometrskega, da bi do mene prsu