IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
Dejte me mal kregat, plis.
Ti, ti, ti 2ursae!!!!
Ja kaksna pa hodis po bajti? Da te ni sram, alo takoj kupit ful sexy spodnje perilo, prozoren roza plascek s perjem in rozaste stiklce s perjem, da bos lepa. Pa obvezno kilo pudra in make upa gor!!!
Jst sem tud v starih trenirkah in majicah, sej sem doma, pac v tistem, kar se najboljs pocutim. Edino pizame mam pa res kaksne novejse (iz povojnih casov

), ker sem mal usekana na njih, pa jih pol kr dost kupujem. Mam pa na zalogi tud se miljon starih, od katerih se kar ne morem locit, ampak bo treba redukcijo narest...
Jst sem s pregleda, vse OK, CTG je bil ful lep, nisem se odprta (mi je naredila G pregled, ki je bolel za znort), dobila antibiotik za streptokok , papirje za rodit in to vse v manj kot 1 uri

Pomoje sem rekord podrla
Pol sem sla pa spet v CP po kosilo, pa mal v H&M pogledat, ce imajo kaj nove robe za novorojencke (se zmeraj iscem nekaj za iz porodnisnice), pa na SKB banko, ker sem mela blokiran SKB net (porihtal, da bom lahko v ponedeljek placala racune), potem v Ariela po nalepke iz Cars-ov za k Evanu v sobo in pol s Samotom na kavico.
Zdej je bla na obisku se svakinja z necakinjo (vceraj je imela tamal opercaijo zrelnice - so ugotovili, da ful slabo slisi - 40% sluha je se mela - in so ugotovili, da ima poskodovane neke cevke, ki naj bi jih zamenjali. POtem so pa pri sami operaciji ugotovili, da bo ze samo operacija zrelnica dovolj, ker je bla ful nabrekla in je pritiskala na cevke + bobencke so ji predrli, da je stekel gnoj ven).
Zdej grem pa skuhat kosilo, si je Samo zazelel torteline v sirovi omaki. Potem pa mal likat cunjice za Uncna in jih pospravit v predalnik.
Sem ugotovila, da imam tistih majck na preklop za izvoz, tolk se jih je nabral pri 4 otrocih

Pa men pri Evanu niti niso tolk odgovarjale, so mi bli boljs bodiji...
Se beremo kasneje