cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

03.07.2007, 12:22

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Paštetka veeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiko stvari iz seznama lahko kar črtaš user posted image

clock-img

03.07.2007, 12:23

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Koliko imajo vaši št. nogice. M jo ima zgleda zdaj 25

ima pa res veliko nogico, Aleks ima komaj 22 na njegovo višino je očitno zelo majhna, sam ga dosti ne motiuser posted image

po tistih koledarjih je tudi meni prav kazalo, torej v prvouser posted image , v drugo user posted image  sam dosti nisem temu verjela, še zdaj ne, čeprav imamo user posted image  

clock-img

03.07.2007, 12:39

clock-img

ada2

pencil-img

7402

tako!

nekaj sem spucala, vsega seveda neuser posted image

pa še makaronflajš se mi je zraven skuhaluser posted image

zdaj pa grem proti službi.....vmes se pa še pri zobarju ustavimuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.07.2007, 12:40

clock-img

Anonimen

Ja, petarda res je, saj smo to delale za 7-9 mesečnike user posted image

clock-img

03.07.2007, 12:40

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, Adam ima št. noge 22.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.07.2007, 12:41

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Paštetka javi mi spol. si bom telefon s sabo na oddelek vzelauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.07.2007, 12:49

clock-img

Anonimen

Pa ti si bolj neučakana kot jaz user posted image

Evo, zdaj se bašem s kranjskimi. Upam, da ji ne bo zato lulek ta čas zrasel user posted image

clock-img

03.07.2007, 12:51

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Upam, da ji ne bo zato lulek ta čas zrasel

user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2007, 14:22

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jao, jao....... res pazi, da ne boš jakne pozabla user posted image user posted image user posted image

25 user posted image user posted image user posted image user posted image  mi smo na 22, copatke sem mu morala še ene 21 kupit, ker so bili 22 ful preveliki.

clock-img

03.07.2007, 14:22

clock-img

Anonimen

Pravkar sem izvedela, da se mi je kolega ustrelil user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa saj še ne morem verjeti

clock-img

03.07.2007, 14:25

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Ojoj user posted image user posted image

Zdaj bom čisto x temo odprla, ampak zato sem gor prišla. Skratka, varujmo okolje za naše otroke.

10 STVARI, KI JIH LAHKO NAREDIŠ TAKOJ 1. Ugašaj luči.
2. Zamenjaj žarnice z energetsko varčnimi.
3. Recikliraj
4. Več se vozi s kolesom ali pojdi peš.
5. Porabi manj vroče vode.
6. Uporabljaj ekološka čistila
7. Temperaturo v stanovanju znižaj za kakšno stopinjo.
8. Ne kupuj nepotrebne embalaže.
9. Ugašaj elektronske naprave in jih raje ne puščaj v načinu pripravljenosti (stand by).
10. Posadi drevo.

clock-img

03.07.2007, 19:23

clock-img

petarda

pencil-img

10119

In? Kaj je? user posted image  ali user posted image ? user posted image

clock-img

03.07.2007, 19:25

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Pravkar sem izvedela, da se mi je kolega ustrelil user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa saj še ne morem verjeti

...aja...še tukaj iskreno sožalje...kot sem ti že napisala...stisni M in S, misli na user posted image  in sebe in glej naprej....user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2007, 19:29

clock-img

Urša

pencil-img

4648

O, grozno...user posted image user posted image user posted image  Moje sožalje.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

03.07.2007, 19:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Petardito z očitom gleda skrito kamero na RTL-u in se reži kot zmešan user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2007, 20:07

clock-img

Anonimen

Maša se je obrnila na glavo. user posted image

Hvala vsem.user posted image

clock-img

03.07.2007, 20:26

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Maša se je obrnila na glavo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2007, 20:27

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Hvala vsem.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2007, 20:42

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Hana je imela šele danes sistematskega (je bla bolna pri 18m). Mere: 82.5cm, 13.200g, čeveljci 23. Nisem zasledila, ste spet kako tabelo novembrčkov delale? 

clock-img

03.07.2007, 20:56

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.07.2007, 21:04

clock-img

petarda

pencil-img

10119

82.5cm, 13.200g, čeveljci 23

velka punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Petardita bo treba tudi prijavit...pa kaj, ko ni čist zdrav in me je potem strah, da bo zbolel po cepljenjuuser posted image ... A še ker novembrček ni bil cepljen?

clock-img

03.07.2007, 21:06

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nisem zasledila, ste spet kako tabelo novembrčkov delale?

Nismo. user posted image

Tolk sem se napokala sladoleda zdaj, da me vse tišči...grem pod tuš, pa v posteljo....user posted image

clock-img

03.07.2007, 21:07

clock-img

šmarnica

pencil-img

144

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke tudi od mene, Paštetov kruh. Sedaj si sicer bolj češpljev kompot, dokler je Maša v tebi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bistvo je očem nevidno.

clock-img

03.07.2007, 21:08

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Hanka je dala čez samo 3 cepljenja, tistega pri enem letu in sedaj smo spustili.. do 3.leta nič (če bom mela jaz kaj besede, pa še dalj!!)

clock-img

03.07.2007, 21:39

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Maša se je obrnila na glavo.

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa še bolj pomembna novička, da ne bo potreben CR user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem