Grem pogledat če imam kaj likanja.
To pa meni res ni treba hodit gledat.... to že vem v naprej
Naty, boš ta teden kaj v MB? Bi te bila ful vesela za kako kavico. Ker zdaj pa imam
res počitnice

. Kar ne morem verjet.... kaj bom te delala do 17. avgusta?

Punce, to je res šala, sem si domov privlekla stvari...... načrti so veliki, koliko se bodo uresničili, pa bomo še videli.
Ampak danes sem zvedela res lepo novico in sem ful srečna. Imamo 6 zlatih maturantov!

Prvo generacijo smo uspešno spravili skozi. Zdaj se vsaj ne rabim več za službo bat
No, potem pa sem si privoščila šoping. In ugotovila, da edine dvodelne kopalke, ki so kolikor tolikor komot, so nosečniške. Ampak so mi vsaj lepe, tako model kot barva. Izbire pa itak ni, tak da je cena temu primerna

. Potem sem še nekaj knjigic kupila. V Europarku res ni več tistega štanta z razprodajo

, moram na čveku vprašat, če je kje drugje v MB.
Pa bubi je seveda spet nekaj dobil, čevlje in tanke majčke z dolgimi rokavi za jesen. Naš bubi jr. pa nič, za kazen, ker se noče pokazat

.
No, na koncu pa me ena prodajalka pošlje rodit

Jao, jao, kaj res tak zgledam? Imam še ja dobre 3 mesece do konca!!! No, priznam, da sem imela tako majčko, ki ful poudari trebušček. Če je res tak grozno, pa mi ve povejte. Bom dala slikico v album