writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

10.07.2007, 20:49

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

In zdaj bom še novo stran odprla...user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

10.07.2007, 20:50

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Eh, grem še malo po drugih forumih brskat. Mogoče so pa kje malo bolj zgovorni...user posted image

inteligence.

clock-img

10.07.2007, 20:52

clock-img

amy26

pencil-img

3072

V Mullerju so pamperske v akciji. 74 kosov za malo manj kot 9 EUR...znižane iz 18 ali 17...ne vem točno

škoda da nisem vedela, nabavila pamperske za Elo v BC 17 euruser posted image , pa še nekaj oblekic, le te so se mi pa ful izplačale saj je bilo 50% znižano.

Aleksa sem preveč hvalila, danes je tečka sto na uro ker ni popoldne nič spal, kokr sem ga poskušala previti me je cukal za lase, tolkel glavo ob steno,...user posted image pa ga peljemo še za 45 minut ven, zunaj vse ok, ko je blo treba not pa spet dretje, kr nekiuser posted image . No po pet minutnem joku je zaspal, sem bila tako vesela, ker ponavadi če začne  v pojstli jokat lahko joka v nedogled in vedno na koncu ga pol moramo uspavati na rokah.

Danes sem imela Jano73 na obisku, me je prav presenetila z obiskomuser posted image  prav fajn je blo spet z eno novemberko počvekatiuser posted image .   

clock-img

10.07.2007, 20:53

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Naty_ka ti je dolgčasuser posted image

clock-img

10.07.2007, 20:55

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Kaj paštetka je že šla rodit ali je še na dopustu?

mislim da je še na dopustu, pomoje prenosnika ni vzela s sabo ker sigurno bi jo premamilo in bi se nam javila pa čeprav je na dopustu

clock-img

10.07.2007, 20:56

clock-img

amy26

pencil-img

3072

no, kje si zdej

clock-img

10.07.2007, 20:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Danes sem imela Jano73 na obisku, me je prav presenetila z obiskom prav fajn je blo spet z eno novemberko počvekati .

user posted image user posted image user posted image  Jana73 user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

clock-img

ada2

pencil-img

7402

evo mene, imam čas za 10 minutni čvek, dokler moj sprobava TV, potem se pa zavlečem na kavč in 5 minut gledam, potem bom pa itak zaspala...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Drgač pa...čeeeeeeeeeeeeeruser posted image

clock-img

10.07.2007, 21:01

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Jana73 ...

očitno sem se zmotila z nickomuser posted image  ja naša Jana z dvojčki, je zdej kaj bolj jasnouser posted image

clock-img

10.07.2007, 21:02

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Drgač pa...čeeeeeeeeeeeeer

pa dober večeruser posted image

clock-img

10.07.2007, 21:03

clock-img

petarda

pencil-img

10119

No....ta vikend je bila podgurka pri nas v Karlobagu...oziroma samo soboto, ko se je vračala z morja, potem pa je šla domov.....

Vid in Luka sta nekako glih ujela izmene v spanju...ko je Vid prišel je šel Luka ravno spat, ko se je zbudil je kmalu zaspal Vid....v glavnem nam ni bilo dolgcajt, sta nas zabavala na smene user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Je pa šel Vid malo v vodo, Luka pa tudi prstka ni namočiluser posted image .....

clock-img

10.07.2007, 21:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ne zdaj odhajat, Naty!

clock-img

10.07.2007, 21:04

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Jana73 ...

očitno sem se zmotila z nickomuser posted image  ja naša Jana z dvojčki, je zdej kaj bolj jasnouser posted image

Se mi je zdelo mal čudno...se mi zdi, da je Jana73 decembrka, ki občasno k nam pokukauser posted image ....In??? Kako je Jana? Je kaj novega? user posted image

clock-img

10.07.2007, 21:05

clock-img

ada2

pencil-img

7402

sem si prej tako optimistično privlekla likalno desko in likalnik v dnevno, pa mi jeuser posted image  rekel: kaj si to nosiš, ko itak ne boš peglala?! no, pa je imel pravuser posted image user posted image ....mi je minilo do peglanja, ko sem videla kak kup me čakauser posted image user posted image user posted image user posted image ....saj vem, da jutri ne bo nič manjši, ampak......

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.07.2007, 21:06

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ne zdaj odhajat, Naty!

too late? user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2007, 21:07

clock-img

amy26

pencil-img

3072

In??? Kako je Jana? Je kaj novega?

user posted image user posted image  dobro shaja z dvojčkiuser posted image , dobila je službo kar je kuluser posted image

clock-img

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

sem si prej tako optimistično privlekla likalno desko in likalnik v dnevno, pa mi jeuser posted image  rekel: kaj si to nosiš, ko itak ne boš peglala?! no, pa je imel pravuser posted image user posted image ....mi je minilo do peglanja, ko sem videla kak kup me čakauser posted image user posted image user posted image user posted image ....saj vem, da jutri ne bo nič manjši, ampak......

....mene še tudi čaka...samo nimam destilirane vode doma...pa jo zmeraj pozabim kupit user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ada, Ada.... kaj mu nisi rekla, da si to za njega prinesla? user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2007, 21:08

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ej bubi, a si že prebrala tisti članek, ki sem ti ga zadnjič poslala, veš tistega "ta dolgega"?

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.07.2007, 21:09

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

In??? Kako je Jana? Je kaj novega?

user posted image user posted image  dobro shaja z dvojčkiuser posted image , dobila je službo kar je kuluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Petarda, imaš sušilca s kondenzatorjem? Potem ti destilirana voda ni več izgovor user posted image

clock-img

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Tu sem user posted image user posted image user posted image

Nikjer nič pametnega...user posted image

A Jana? In kaj je rekla? No, Amy, povej nam!user posted image

inteligence.

clock-img

10.07.2007, 21:10

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ada, Ada.... kaj mu nisi rekla, da si to za njega prinesla? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  kje je zdaj tisti, ki se po tleh valja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2007, 21:10

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ej bubi, a si že prebrala tisti članek, ki sem ti ga zadnjič poslala, veš tistega "ta dolgega"?

Ne user posted image

Bom, obljubim.... sem že razmišljala, da bi font na normalo spravila in si ga sprintala. Meni je ful težko kaj obširnega iz računalnika brat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem