cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

30.07.2007, 15:23

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

A zdaj pa konec čveka al kaj?

Sem se malo igrala s fotoknjigo user posted image  Evo, pa bo šlo še več denarja za te stvari user posted image

clock-img

30.07.2007, 15:23

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kaj naj zdaj?

ali naj grem še kaj spucat ali naj se predam dogodkom?

user posted image user posted image user posted image

bom malo počakala, da neha tak fejst lit, pa res vrežemo en sprehodek...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.07.2007, 15:25

clock-img

ada2

pencil-img

7402

A zdaj pa konec čveka al kaj?

zgleda, da so se atiji vrnili iz službuser posted image user posted image user posted image

no, naš se še ni.

pa Nej in Nina sta  šle iz službeuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.07.2007, 15:26

clock-img

amy26

pencil-img

3072

kopalnica in wc pri nas spucani in pomito celo stanovanjeuser posted image

clock-img

30.07.2007, 15:33

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kopalnica in wc pri nas spucani in pomito celo stanovanje user posted image

pridnauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.07.2007, 15:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

zgleda, da so se atiji vrnili iz služb

Naš ravnokar user posted image

clock-img

30.07.2007, 16:02

clock-img

ada2

pencil-img

7402

evo, sem zdaj dobila klic ki ga čakam že kak mesec in

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.07.2007, 16:03

clock-img

ada2

pencil-img

7402

se grem nekam na samo sama sebi smilituser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.07.2007, 16:15

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ada user posted image user posted image user posted image

Kar ne morem verjet...... toliko si se mučila, pa cele vikende..... sem bila prepričana, da bo služba tvoja user posted image

clock-img

30.07.2007, 16:32

clock-img

ada2

pencil-img

7402

pa saj te veš, da se me sama nesreča drži.....zdaj pa še samo, da pridem v ponedeljek delat, pa mi ne podaljšajo pogodbe na oddelku in se vrnem na vzdrževalsko mesto....pa samo 380 eur plačeuser posted image user posted image user posted image , eh, res mi gre trenutno preveč na jok.....najrajši bi nekam pobegnilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.07.2007, 16:50

clock-img

catja2

pencil-img

377

Ada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa bila sigurna, da boš dobila user posted image

No tudi jaz čakam odgovor že več kot 2 tedna, čeprav naj bi ga dobila v največ 10 dneh... Očitno se jim niti ne ljubi poslati; drugače pa tak vem, da ne bom dobila!user posted image

Nič treba je vztrajati!!! user posted image user posted image

clock-img

30.07.2007, 17:15

clock-img

Anonimen

Ada, jaz bom še rodila zaradi tebe user posted image

clock-img

30.07.2007, 17:18

clock-img

ada2

pencil-img

7402

joj Paštetka ne, saj sem že pomirjena, evo, se že smejim user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.07.2007, 17:21

clock-img

Anonimen

Ada, en mesec boš pa ja zdržala, če si že vsega hudega v življenju user posted image .

samo sem se pa res začela tak jokat, da sem popadke vnovič dobila user posted image . Se je še moj ful zasekiral. No zdaj sem se jaz tudi malo pomirila user posted image

clock-img

30.07.2007, 18:01

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ada, user posted image .
Petarda, ful lepe slikce!user posted image  Ja, tud jst ustvarjam foto knjižico.user posted image
Paštetka, 9.8.07 bo, je fajn datum. user posted image user posted image user posted image  Jst imam Niko 2.3.04 in mi je tako lahko kakšno stvar za izpolnit, mi ni treba nič premišljevat. user posted image  Sej pravim, jst sem bila 2 tedna odprta 3 cm.
Amy, a tud Ela ti je začela štrajkat? joj, kolk je to zoprno, se spomnim kako se je Jaka stran obračal.user posted image
Kolk ste pa ve pridne gospodinje!user posted image  Meni redko uspe pospravit celo stanovanje. Imam tak nenavaden sistem, da v vsakem prostoru pospravim recimo 30 stvari in rotiram. user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

30.07.2007, 18:10

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Še 2 slikci...

user posted image

user posted image

clock-img

30.07.2007, 18:27

clock-img

Anonimen

Urša, do kdaj imajo akcijo tole foto knjižico v DM-u?

Pa kako se šteje ena knjižica. A na en mail ali na en naslov. KEr meni je vseeno, kam pošljejo user posted image

clock-img

30.07.2007, 18:34

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Na DM spletni strani nisem nič zasledila glede akcije. So pa punce pisale, da bo med 5. in 10. avgustom. Glede na to, da fotke (in tudi album) prevzameš v poslovalnici, se gleda verjetno ime in priimek. Ker kolikor vem, ne pošiljaš iz e-mail naslova, ampak direktno preko interneta. Vsaj fotke direktno naloži. Aja, edino e-mail naslov jim daš, da te obvestijo, kdaj bo gotovo.

Kljub vsemu se da kar nekaj albumčkov skup spravit user posted image . Upam, da bo res akcija, pa da dobim pravočasno fotke od petarde, da knjigico dokončam user posted image

clock-img

30.07.2007, 18:44

clock-img

Anonimen

SAj jaz bi naredili 2 knjigici. M&M-ju, pa še kakšno poročno. mam zdaj čas do četrtka user posted image . samo ne vem, ker sem jaz tudi na spletni strani iskala in nič ne piše. A se to da naprej narediti, shraniti in šele potem poslati? KEr ko bom rosila, verjetno glih ne bo časa za to. user posted image

clock-img

30.07.2007, 19:01

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jst sem vidla na reklamnem letaku od DM. Pojma nimam kako se šteje, mogoče pa lahko iz vsakega računalnika, kjer program naložiš, samo enkrat pošlješ. Jaz si želim tudi 2, od otrok in pa poročno.user posted image

clock-img

30.07.2007, 19:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kolk ste pa ve pridne gospodinje! Meni redko uspe pospravit celo stanovanje. Imam tak nenavaden sistem, da v vsakem prostoru pospravim recimo 30 stvari in rotiram.

Urša meni tudi...samo zdaj imam dopust user posted image user posted image user posted image  Dva dni bom riskirala za pospravljanje, potem bo pa itak sonček, se bom pa potepala user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:31

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Tale fotoknjiga sploh ni slaba stvar... ...ja, zdaj ste mi dale dela.... ..-- preden bom pregledala vseh XXX fotk, da naredim izbor za knjigo, bodo že vse akcije mimo user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:33

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Moja (naša) pospravljalna akcija je bila pa tudi uspešna - končno so igrače spet skompletirane - kocke samo tam kjer so kocke, avteki v svoji škatli, sestavljanke v kompletu.... user posted image pa drobižka sta ful pridno pomagala - ja itak ko sem jima ves čas grozila, da gre dugače VSE v smeti user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:34

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

ja itak ko sem jima ves čas grozila, da gre dugače VSE v smeti user posted image

ta grožnja pali odkar sem res nekaj igrač v smeti vrgla user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:35

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Itak bom zdaj do 10. sama s seboj čvekala, ko se bom končno odpravila proti postelji boste pa vse gor pridrvele user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem