cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

30.07.2007, 20:36

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Najboljš da še novo stran odprem.... ...in grem cunje iz sušilca zložit

clock-img

30.07.2007, 20:39

clock-img

Anonimen

Jaz gledam na Kraju zolčina, potem se ti pridružim komot do enih zjutraj, ko itak ne bom mogla spati user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:44

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ada...meni s tvojo službo ni nič več jasnouser posted image

clock-img

30.07.2007, 20:46

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

A se to da naprej narediti, shraniti in šele potem poslati? KEr ko bom rosila, verjetno glih ne bo časa za to.

Ja, lahko shraniš na disk in še popravljaš, preden pošlješ. user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:46

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz sem si tudi dala zdaj programček naložit za knjigo....samo traaaaajaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa bubi tebi sem CD posnela...ti ga jutri pošljem....še posebej mi je lepa slika 321user posted image ....sem ti jo hotela razviti, samo jo boš verjetno hotla v knjigo dat, pa sem ti jo potem kar zapekla...Meni je ful, ful dobrauser posted image

clock-img

30.07.2007, 20:49

clock-img

Urša

pencil-img

4648

itak ko sem jima ves čas grozila, da gre dugače VSE v smeti

user posted image user posted image user posted image  Tud jst uporabljam te grožnje! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

30.07.2007, 20:50

clock-img

Urša

pencil-img

4648

ko itak ne bom mogla spati

Kaj ne hodiš več ob desetih spat? user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Katera pa je 321? user posted image  Sem mojemu pokazala knjigico, ki sem jo naredila in mu je všeč. Najboljša fotka pa mu je bila tista ČB od bubija in petarditoja. Sem jo kar z neta snela, ampak mi javlja, da je preslaba kakovost. Tako da bom še zamenjala, preden pošljem v izdelavo.

Saj ta knjižica, ki bo kao promocijska, pride ful mala, pa dejansko gre za prepognjene in sklamfane liste. Tak da tiste, ki si mislite poročne fotoknjige pa to delat, boste morale kaj bolj konkretnega izbrat. Pa malo več evrčkov odštet user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:52

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

itak ko sem jima ves čas grozila, da gre dugače VSE v smeti

user posted image user posted image user posted image  Tud jst uporabljam te grožnje! user posted image user posted image user posted image

user posted image enkrat še pokaži, da misliš resno, boš videla da potem še bolje deluje  user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:52

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Jaz pa rečem bubiju, da mu bom skrila. Se bojim, da bi sam dobil idejo za kake stvari v smeti metat, če bi take grožnje uporabila user posted image  Pri večjih otrocih pa verjetno res pali, še posebej, če jim 1x dokažeš, da misliš resno user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:53

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

uf, a me boste res tako napalile, da bom šla že danes fotke prebirat user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:53

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ja user posted image  Saj to lahko BTW delaš

clock-img

30.07.2007, 20:55

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Katera pa je 321

zdaj te bo pa mal matral, ne?...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Evo, kaj je meni recimo pri tej knjigici všeč. Smo bubija ene 6x slikali, ko je sladoled lizal. Pa 6 fotk sigurno ne bi dala razvit. Tukaj pa sem dala na eno stran eno malo večjo slikico in ostalih 5 bolj majhnih okoli.

Lahko pa se nastavi, da je fotka čez cel list, v bistvu kot ozadje. Za to pa se tiste najlepše ponucajo user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Valjda, da me bo. Je lahko katera še bolj kjudi kot tista ČB?

clock-img

30.07.2007, 21:00

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Tak recimo:

user posted image

clock-img

30.07.2007, 21:03

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Tak da tiste, ki si mislite poročne fotoknjige pa to delat, boste morale kaj bolj konkretnega izbrat.

Ja, sej vem, to je res mini izvedba, tako da se ne bom preveč matrala. user posted image

clock-img

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mene pa očke pečejo, pa grem spat. prej sem se pa z Adamom stiskala, me je klical iz postelje....mama, mama....pa sem šla k njemu in mi je pokazal, da bi tv rad gledal in sva gledala nmkuser posted image . jaz sicer nisem tega še nikoli gledala, ampak mali je pa ful notri padel in ves čas nepremično gledal in se stiskal k meniuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Valjda, da me bo. Je lahko katera še bolj kjudi kot tista ČB?

ne to ne...ker na njej ni mojega petardita user posted image user posted image user posted image user posted image ....gor sta tvoja bubijauser posted image ....več ti pa ne povemuser posted image

clock-img

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Sharpy, daj malo poklepetaj z nami danes user posted image

clock-img

30.07.2007, 21:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

....gor sta tvoja bubija

Kaj pa jaz? user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2007, 21:04

clock-img

petarda

pencil-img

10119

waaaaaaaaaaw ful dobra knjigauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2007, 21:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ada, spočij se! Jutri je nov dan user posted image

clock-img

30.07.2007, 21:06

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Waw, ful dobro bubi!user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2007, 21:06

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

....gor sta tvoja bubija

Kaj pa jaz? user posted image user posted image user posted image

ne....tebe ni....zato pa je tolk dobra slika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kje so zdaj tisti, ki se po tleh valjajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem