dobro jutro,
danes sem pa po dolgem cajtu jaz morala peljati Aleksa v varstvo, seveda z Elo vred, joj je trajalo da sem njo podojila, oblekla, pol jo je blo treba animirati da ne joka dokler rihtam Aleksa,.pa pol v avto njega pa nato hitro po stopnicah iskat še njo,...še dobro da
ga moj ponavadi pelje, danes je imel servis pa ni šlo drugače, ker drugače bi se mi
.
Za srečanje, očitno bo res treba prestaviti na marec ali april, sam ne na tisto soboto ko ima Ela RD
.
Amy kaj pa Ela za Aleksom? Se kaj zamoti z njim? On z njo verjetno bolj malo, ne? Ali?
Ne boš verjela, oba se zamotita, recimo da likam v otroški sobi, njo dam v lupinico in me gleda Aleksa pa takrat v pojstlo če je pri volji in on se igra ona ga pa gleda, ali pa prižiga eno igračo kjer je muzika in vsi skupaj plešemo, Ela se pa na ves glas smeje ko poplesavava.
Če pa ni v pojstli pa skos Eli nosi igrače, v bistvu ji da eno stvar, ko se zaigra ji jo takoj vzame in spet da drugo itd. V glavnem ko imam oba doma in da nista lačna in zaspana takrat lahko poleg likam, posodo zlagam,...če sem pa z Elo sama doma ji pa hitro ratam dolgočasna in takrat hoče akcijo, pri Aleksu pa ni treba ker je skos akcija