writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

01.04.2007, 21:30

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Moram hitro novo stran odpret... ...zdaj se nam mudi strani in zvezdice nabirat user posted image user posted image

...če me Til ni že prehitela user posted image user posted image

clock-img

02.04.2007, 08:09

clock-img

catja2

pencil-img

377

Zgleda, da res ni bila 1. aprilska šala user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2007, 08:11

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.04.2007, 08:12

clock-img

catja2

pencil-img

377

Ponedeljek zjutraj...

...po treh dneh skočiš na RR...
...vse strani zmešane...
...potem še pa neka nutela...

pa si lahko misliš samo whatever........................... user posted image

clock-img

02.04.2007, 08:14

clock-img

catja2

pencil-img

377

Ada kaj si pa ti tak žalostna???????

Sem ti pozabila omeniti: ker si pisala, da bodo pri vas v službi šle stvari na bolje, če boste rabili kakšnega turističnega delavca-a me boš predlagala????? user posted image user posted image

clock-img

02.04.2007, 08:26

clock-img

ada2

pencil-img

7402

eh žalostna sem zato, ker nimamo več vseh strani.

turističnega delavca???? v naši firmi?????
hmmm, ne vem no. user posted image user posted image user posted image user posted image

če si ti doma? ali v službi nimaš kaj delati?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.04.2007, 08:36

clock-img

catja2

pencil-img

377

Nisem imela kaj delati; sedaj mi je pa ena spet naredila delo!!!user posted image user posted image user posted image

Včasih se mi zdi, da nekateri živijo za to, da druge zajeb.... user posted image

clock-img

02.04.2007, 08:42

clock-img

ada2

pencil-img

7402

te pa kar lepo delaj, jaz grem pa na en sprehod, pa k sosedi na kavo, potem bom pa jaz tudi nekaj delala, še bolj pa bom delala potem zvečer, ko se boš ti že na spanje pripravljala.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.04.2007, 08:57

clock-img

catja2

pencil-img

377

upam, da tudi ti ne boš imela zvečer preveč dela!!!

A sem vam povedala, da se bomo verjetno v petek preselili???? Me je že strah kakšno bo to novo življenje... pa kako se bosta L&J navadila...

clock-img

02.04.2007, 09:02

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nihce ni nic brisal, zanalasc sigurno ne!

user posted image povej, če je kaj novega....pa prosim ne reci, da so naredili isto kot pri oktobrkah, ko svojih strani več niso dobile nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Jaz sem še vedno user posted image ...sem nekako upala, da bo Lukec čez 20 let sedel nekje v knjižnici in na netu prebiral utrinke svojega otroštvauser posted image user posted image user posted image ...medtem, ko se bo seveda učil za študijuser posted image user posted image user posted image ....

clock-img

02.04.2007, 10:18

clock-img

sharpy

pencil-img

570

KAJ SE DOGAJA????????

kJE SO VSI NAŠI POSTI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

clock-img

02.04.2007, 10:47

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Sanja, zdej boš morala pa kar čvekati da me spet dohitišuser posted image user posted image user posted image

Za nami je nikakva noč, tamala je zaspala šele ob polnoči, s tem da sem jo začela rihtati mal pred 20 uro, kokr sem jo položila v zibko se je vsakič po parih minutah oglasila sirena, pa pol spet na joško, in tako dalje tako da sem bila ful crknjena in sem komaj čakala da zaspi pa čeprav na koncu pri meni ker drugače bi še vztrajala.
pa uček ima en vnet tako da ga sploh ni mogla odpirat. Sva šli včeraj mal na balkon za 5 minut in izgleda da ga je takoj prehladila, no zdej pucamo s fiziološko pa bo kmalu upam da bolje.

Aleks je bil pa kar priden včeraj, mi je celo po dolgem času čez dan spal 4 ureuser posted image , kar nisem mogla verjeti sem ga skos hodila gledat. Pa pol zvečer tudi brez problema zaspal mal čez 19 uro in spal do 7.30 brez bujenja.

clock-img

02.04.2007, 11:06

clock-img

ada2

pencil-img

7402

tako, uro in pol sva se zunaj podila, potem se je najedel in zaspal. jaz grem nekaj še za atija skuhat, pa mogoče malo peglat, če bo čas.

user posted image user posted image user posted image  Aleks. se vidi, da je zdaj ponosen bratec in si je mislil, da bo bolje, če ne dela še on skrbi mamici.

aja, whatever a si že kaj  roza kupila?

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.04.2007, 18:44

clock-img

Anonimen

aja, whatever a si že kaj roza kupila?

Ada, ja kupila user posted image user posted image user posted image .

Takšne majčkene kiklce, pa bodije, pa nogavičke user posted image user posted image user posted image , Pa puloverček user posted image user posted image user posted image .

Lumpiju pa sem nato še 2 kompleta nogavic, ker sem imela slabo vestuser posted image

clock-img

02.04.2007, 19:43

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Lumpiju pa sem nato še 2 kompleta nogavic, ker sem imela slabo vest

Tudi jaz vedno če sem kupila kaj za user posted image  sem vedno še kakšen body za Aleksauser posted image , celo en roza body sem kupila za vsak slučaj če bi se naredil kak čudež in bi bilauser posted image  user posted image

clock-img

02.04.2007, 20:07

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Pozdravljene.

Jaz sem pa tako razočarana nad RR. Kar zmanjka ogromno strani. Pa brez kakršnekoli razlage.
Niti nimam več volje čvekat...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

02.04.2007, 20:08

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

316 objavuser posted image user posted image user posted image
Pa saj niso normalni...

Ah, grem rajši tv gledat...user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 2.4.2007 20:11:07 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

02.04.2007, 20:11

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

316 objavuser posted image user posted image user posted image
Pa saj niso normalni...

user posted image user posted image user posted image 317

clock-img

02.04.2007, 20:14

clock-img

Urša

pencil-img

4648

user posted image user posted image user posted image  Meni je vse dol padlo! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

02.04.2007, 20:41

clock-img

Anonimen

Jaz moram tudi samo še nekaj napisat, da vidim, koliko * mi pripada user posted image

Eh..... naj gre vse skupaj nekam..... tudi jaz sem žalostna, ker je vso naše "delo" šlo nekam user posted image

Računalnik je ostal v bolnici, upam, da mi kmalu sporočijo, da ni nič tragičnega user posted image  Za ta teden pa sem si pri mami eno kišto sposodila, ker ne morem brez. Čeprav bi mogoče dijaki bili veseli, če ne bi bilo testov user posted image

Iščem in iščem destinacjio za user posted image . Zaenkrat sem se zagledala v Solaris pri Šibeniku. Je katera že bila tam?

clock-img

02.04.2007, 20:42

clock-img

Anonimen

Eh, samo user posted image user posted image user posted image , pa manj kot 1000 objav user posted image . Naj grejo nekam. Jaz grem tudi. Adijo!

clock-img

02.04.2007, 20:58

clock-img

til

pencil-img

574

Hello!

Ja res je tole prav bedno!

Mi pa gremo na Rab tam kjer si bla ti Urša in upam, da je res tako lepo kot je na sliki. Ali imaš mogoče kakšne slike iz morja. Saj zdaj jih lahko ponovno prilimaš, ker jih verjetno na RR itak ni ko pa so skoraj vse zbrisali user posted image . Pa mal mi povej kakšna je kaj okolica ali je zvečer kam za it po mestu ali kaj takegauser posted image .

Tilen je zaspal še vedno je ves smrkal in zdaj hodim z njim spat, ker me očitno moj fantek pogreša se me drži kot klop in kar naprej hodi za manouser posted image . Je pa res da mamici tudi mal paše da se malo stisnevauser posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

02.04.2007, 20:59

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jutri med 9. in 12. držite pesti zame user posted image - mogoče bo to kaj pomagalo, ker znam bolj slabo (oz. ne user posted image ) in se zanašam le na to, da bo več logičnih vprašanj kot piflarskih user posted image

Nočko!

clock-img

02.04.2007, 21:51

clock-img

nincy

pencil-img

390

Čao pupike! user posted image

Me sploh še poznate user posted image  user posted image  Trenutno sem obrisala prah z računalnika, ker ga le še redko uporabljam. Pa vidm da se je RR nekaj sfuzlalo.

Amy čestitke za user posted image . Sem tolk vesela da imate user posted image .   

Pri nama nič novega. Lara je trenutno nekaj prehlajena. Kašlja že 14 dni, ji dajem ene kapljice pa ji kaj dosti ne pomagajo, tako da greva ta teden še enkrat k P. Jaz sem zmozgana do konca, vsak dan vstanem ob 5, pa še ponoč vsaj 2-krat ker Lara tko kašlja. Ah, pa če sem dala še kaj hujšega skoz, bom tud to. user posted image

Zdaj grem pa še na hitrco mal nazaj pokukat.

clock-img

02.04.2007, 21:52

clock-img

nincy

pencil-img

390

Kaaaaj 69 objav user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem