writing-img

RE: novemberke 05

clock-img

02.04.2007, 21:55

clock-img

til

pencil-img

574

Nincy cao! Mislem, da ti ne bo treba velik kukatuser posted image user posted image user posted image !

Nina držim pesti, ti pa dobr oprav!

Pa naj nam že kdo pove kaj se tukaj dogaja al bomo dobile naš čvek nazaj al ne user posted image !!!!!!!!!!!!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

02.04.2007, 21:56

clock-img

til

pencil-img

574

A Sanjo je pa minil user posted image  Hitro pridi na čvek drugač bom prehitela še tebe v objavih ne samo Sharpyuser posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

02.04.2007, 21:57

clock-img

nincy

pencil-img

390

IZVIRNO SPOROČILO: someone

Iščem in iščem destinacjio za user posted image . Zaenkrat sem se zagledala v Solaris pri Šibeniku. Je katera že bila tam?

Ja lani. V hotelu Andrija. Men je blo všeč, ker je plaža ful lepa in primerna za otroke pa tud ful sence je. Me je pa motil to, da ni blo v bližini nobenih restavracij, lokalov. Če pa si že kej najdu, so pa začel delat šele ob 17 user posted image  user posted image  user posted image  Vedno sem bila navajena da se je ful dogajal, tko je pa bolj tuga, razen kar se dogaja v hotelu. Aja pa za otroške animacije je blo tud ful lepo poskrbljen.

clock-img

02.04.2007, 21:58

clock-img

nincy

pencil-img

390

Kje ste dons vse user posted image

clock-img

02.04.2007, 22:09

clock-img

nincy

pencil-img

390

Grem pančat...do 5 user posted image .

clock-img

02.04.2007, 22:41

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Nincy nimaš kaj kukat, ker itak ni več nič user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si?

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

clock-img

02.04.2007, 23:08

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Zaenkrat sem se zagledala v Solaris pri Šibeniku. Je katera že bila tam?

Jst!

Til, bom zrihtala kakšno slikico, ja...mogoče so pa v albumu, čakaj, grem pogledat.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

02.04.2007, 23:11

clock-img

Urša

pencil-img

4648

http://nika-jaka.moj-album.com/slike/3395743/R4TFQxdXAWbtg3UX.v.jpg  

http://nika-jaka.moj-album.com/slike/3395743/ZguzWZW0rBvcKAip.v.jpg

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 3.4.2007 18:05:02 >

clock-img

02.04.2007, 23:14

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Pa mal mi povej kakšna je kaj okolica ali je zvečer kam za it po mestu ali kaj takega

V bližini so štanti pa mini luna park, drugače pa tudi mesto Rab ni daleč, ene 10 minut z avtom.user posted image  Mi je lepo, samo sence pa nobene ni.user posted image  Za letos nimam pojma kaj bi, mene v Grčijo vleče in sploh ni drago, če primerjam s hrvaškimi cenami.

clock-img

02.04.2007, 23:16

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Nina, bom držala pesti. Itak sem na bolniški od jutri naprej, je Jaka zakuhal-spet!user posted image  

clock-img

03.04.2007, 08:22

clock-img

ada2

pencil-img

7402

pozdravljene!

someone mi hodimo velikokrat v Šibenik, ampak ne glih v Solaris, ker imam jaz strica v Brodarici pri Šibeniku, pa ful dobre prijatelje v Raslini (med Šibenikom in Vodicami) in mi je teren kar poznan. plaža pri Solarisu je res lepa, pa fajn za otroke, pa mislim, da so hoteli tudi v redu, vsaj videt so. če boste šli pa mi obvezno povej kdaj, ker mi bomo verjetno tudi šli letos v Raslino, pa se lahko kaj vidimo. ampak me ne sprašuj kdaj gremo mi. pisala sem se sicer za zadnji teden v juliju in prvi v avgustu, ampak še nič ni dorečenega. bomo morali še kaka dva meseca počakat, da bo ziheruser posted image .

ati je včeraj peskovnik kupil, pa ga grema zdaj do konca sestavit. pa-pa

aja, naj se Jaka in Lara čimprej pozdravitauser posted image user posted image
saj Adamu tudi iz noska teče, ampak se je naučil ven pihnit in ni tako hudo.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2007, 08:24

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Pa naj nam že kdo pove kaj se tukaj dogaja al bomo dobile naš čvek nazaj al ne !!!!!!!!!!!!

ne bomo ga dobile. zgleda, da nam je bil nekdo favš, ker smo se bližale 1000 strani.user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2007, 08:25

clock-img

ada2

pencil-img

7402

uh, še 4 objave do 200, to moram zdaj opravit

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2007, 08:25

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2007, 08:26

clock-img

ada2

pencil-img

7402

brezveze sicer vse skupaj......

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2007, 08:26

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no, pa je, pa srečno!

grema na sonce

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2007, 09:33

clock-img

Naty_ka

pencil-img

2255

Dan!
Pod obenim pogojem ni dober user posted image .
Mi smo imeli burno noč. user posted image  se je drl od pol desetih pa do pol enih. Se mi je skoraj zmešalo. Sem ga previla, mu dala jesti in piti. Pa se je kar drl. Tako na 20 minut. Pa ful je bil živčen in samo se je premetaval. Potem pa mi je dvignilo dekl in sem ga ob pol enih ponoči ful skregala. Pa to ni res. Sem mu rekla da naj utihne in zaspi že enkrat. Prav nadrla sem ga na sredi noči.
In kaj je frajer naredil? Pogledal me je, v trenutku utihnil, si dal dudo v usta in ZASPAL user posted image . pa je bila do jutra tišina. Niti mule ni pasel. Kar utihnil je.
Sem bla prav šokirana ob taki reakciji. Mislim, dere se tako-iz dolgega cajta. Uh, kak sem bla besna. Joj.

No, pa sem izpljuvala ven to kar me teži. Danes pa sem itak takšna, kot bi me povozil vlak.

A RR team še ni nič pojasnil kaj se dogaja in kje so naše strani???

Ah, grem raje dalje delat!
Se tipkamo kaj pozneje.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

clock-img

03.04.2007, 10:26

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Nina držim pestiuser posted image ...za vse bolančke user posted image user posted image user posted image

Še vedno pa sem razočarana nad RR...če je res, da so delali čistko...in nas o tem nič obvestili user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2007, 12:04

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Še vedno pa sem razočarana nad RR...če je res, da so delali čistko...in nas o tem nič obvestili

Jst tud!user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2007, 12:09

clock-img

catja2

pencil-img

377

Pa mi smo imeli grooooooozno noč user posted image user posted image user posted image

Včeraj popoldan sta L&J do sedmih letala za kosilnico in pomagala bratu kositi travo, pa sem mislila, da sta pošteno utrujena in da bosta lepo spala!!

No in celo noč sta tulila, pa skregala sem ju pa ni nič pomagalo in sedaj sem na čokoladi, ker sem poleg računalnika že dremala... user posted image

clock-img

03.04.2007, 12:21

clock-img

ada2

pencil-img

7402

whatever pomoč potrebujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pišem prošnjo oz. izpolnjujem obrazec za novo službo na Ptuju. a bi mogla kaj posebnega napisat? kaj takega mi svetuj, da bodo tkoj, ko bodo videli rekli: ja, ta bo pravauser posted image .

ne, resno. ali je kaj takega, kar bi bilo dobro omenit? razen pač to, kaj sem in kakšne izkušnje imam (ups, izkušenj v maserstvu pravzaprav nimam, no, vsaj takih zaresnih ne, to, da sem pa na črno masirala, pa verjetno ne štejeuser posted image ).
NA POMOČ!!!!!!!!!!!!!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.04.2007, 12:42

clock-img

catja2

pencil-img

377

Ada a imajo ptujske terme razpis ali imaš kakšne veze, da bi lahko tja prišla???

JAz sem se med porodniško zanimala za službo v hotelu, ki ga še komaj gradijo, pa so rekli, da so vsa delovna mesta že 2 leti zafremana!user posted image

clock-img

03.04.2007, 12:43

clock-img

catja2

pencil-img

377

Mene je pa ena sodelavka zaj... in tako bom jutri cel dan v CE; pa še Jaka bi morala k P na kontrolo peljati...

Joj kak sem jezna!!!! user posted image

clock-img

03.04.2007, 13:15

clock-img

Anonimen

Ada a za Ptujske terme to rabiš?

clock-img

03.04.2007, 13:18

clock-img

Anonimen

takole je Max barval jajčka, rezultat je viden user posted image  

klik

mamica je pa naredila čebelice, na katere se je Max celi čas kregal user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 3.4.2007 18:05:59 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem