Marušo bosta čuvala moja starša, v petek gre prvič za tako dolgo. Za vrtec smo bili malo pozni, ko pa sem zvedela da sem

v drugo, pa mi ni kaj hudo žal, pač te dneve,ko bom morala bit v službi, bo mala v varstvu pri mojih. Koliko vem se ti šteje zadnjih 12 dohodkov....torej porodniška in ostali meseci, če si bila v službi....bom pa vprašal zdej,ko moram nest za otroške doklade.
Moj delavnik sicer ni točno določen, glavno je, da se projekt naredi. Delala pa bom nekje med 8-15 in potem še zvečer,ko Maruša zaspi. Ker je moje del.mesto v Lj so mi ugodili,kar delo na domu, tako da ni neke panike glede delovnika. No še bo potrebnega mnogo pregovarjanja. Da mi dajo pametno osnovo za prvi mesec,če grem potem v bolniško itd. No sam prvo kot prvo jih bo itak kap, al pa me čaka obglavljenje

.
Danes pa je tako shit vreme,da je groza

. Že od jutra škropi, megla je,v glavnem bleeks. Maruša trenutno spi,kosilo kuhano, se napapcava in greva k pediatru na kontrolo, potem pa mal naokoli,da nama čas mine. Upam,da se vreme vsaj malo uredi popoldne,da se za urco preluftava.
Lepo bodite, uživajte max
l.p.
Irena