IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza
mml- Ali veš kaj bi pomenilo preveč razvito črevo? Ledvička se zato menda niso prav dobro videla na UZ. Pripravo na Cr imam prvi teden v novembru (po praznikih). G je sicer rekla, da je vse ok, ampak meni kar nekako skrbi...
jaz bi rekla, da to ne pomeni nič posebnega, razen, da je sluznica v črevesu malo debelejša, kot jo večinoma vidijo, to je pa vse. Če so se ledivce videle na morfologiji in je bilo takrat vse OK po tem ni nobenega razloga za skrb. Mislim, da je precej odvisno od tega pod kakšnim kotom dobijo črevo, ker že majhna razlika v koto močno spremeni navidezno debelino. Sicer je pa UZ na sploh slab za ocenjevanje črevesa, tako da je to po moje čisto nepotreben komentar.
Nisem pa ravno strokovnjak za takšnele fizeljce, ki so še v mamah

, ampak po mojem nimaš razloga za skrb

. Se mi zdi, da bi bilo včasih boljše, če bi ginekologi malo manj komentirali nepomembne najdbe na UZ, ker se po tem samo sekiramo...
cuma ti kar malo zavidam tole pohajkovanje ob morju. Uživaj kar se le da....pri nas bo menda za konec tedna mraz, slabo vreme in celo posamezne snežinke...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Super, da je Ema tako ljubeča in pozrona do Tinkare
Danes je bilo v službi dosti boljše kot včeraj, pa sem vseeno utrujena...sem imela resen namen it na telovadbo, ampak so ti lepi nameni nekam izpuhteli

in se že sprašujem, če ima sploh kakšen smisel začet hodit na telovadbo, ker konec novembra in začetek decembra 3 tedne ne bom mogla hodit, ker ne bo

in ne bo imel kdo pazit na Manco...po tem sledijo prazniki in po tem je tu že januar

....
....rajši pa ne razmišljam kako bom aprila sopihala na koelsu v najmanjši klanec

(če bom sploh imela čas za koelsarjenje...)
Grem se počasi spakirat in domov