IZVIRNO SPOROČILO: shorty
Pozdravljene!
Prav fouš sem vam ko berem kake norčije uganjajo vaši malčki. Sem namreč letošnja decembrčica in že neučakano pričakujem svojo prvo pikico. Pdp so mi prestavili iz 1.12. na 11.12. in men se zdi do takrat še celo večnost
ene pa pravite da se vam zdi kot učeraj ko ste bile na poti v RIM
Hej
shorty ni panke, boš videla kako hitro bodo minili tile zadnji dnevi, po tem boš pa tudi ti lupčkala in božala in sploh uživala s svojo pikico

. Do takrat ti pa svetujem, da lenariš kolikor se ti da (ker po tem bo s tem za nekaj časa konec), privošči si kakšno čudaško hrano (ker mogoče je po porodu zaradi dojenja nekaj časa ne boš mogla), pojdi v miru na kakšen čvek in kavo s prijateljicami, skratka izkoristi te dneve samo zase in uživaj v vsaki brci in premiku svoje pikice

, ker to so res nepozabni občutki, tako kot so nepozabni občutki, ko imaš podnajemnika iz svojega trebuha končno v naročju in ga vidiš, duhaš, slišiš...

.
NR me veseli, da je s tvojo

vse OK. Upam, da bost vsi 3 kamlu spet fit in zdravi in bodo noči bolj normalne. Držim pesti, da bo

dobro opravil testiranje kljub angini.
Kar se praznovanja decembrskih RD je meni čisto vseeno kateri dan. Še najmanj ugodna sta mi torek in četrtek, ker imam telovadbo, samo to lahko tudi prestavim. Po moje bi bilo najboljše, da se dobimo okrog 17. Do takrat verjetno večina
že odspi svoje popoldanko lepotno spanje in
tudi še niso prehudo utrujeni. Naslednje vprašanje...Kje bi se pa dobili? Kolosej je popoldan precej neugodna varianta, ker je precej polno in je veliko večjih otrok, tako da bi bili naši enoletniki v neavrnosti.