Dobro jutro!
Vse najboljše za 1. rojstni dan Živa in Robi! Naj vaju sonček spremlja na vajini poti.
cuma: tudi meni se zdi, da smo se malo umirile. Mogoče zato, ker je Jana73 na praznovanju, mml- pa nekaj štrajka. Jo imam nekaj na sumu. Po mojem se bo razpisala po Mancinem RD. Najbrž bo povedala kaj, kar sedaj skriva. Jo imam na sumu

. Škoda za pripravništvo in službo. Bom držala pesti, da dobiš najugodnejše zate. Se mi pa zdi, da bi raje videla dve črtici kot pa službo. Se motim? Jaz ti še enega

ful privoščim, ker si res super skrbna in zabavna mama. Kmalu se pozdravi, da boš spet zdrava in vsesela. Emi pa naj hitro zobki ven pogledajo, naj jo že neha bolet. Kdaj pridete kaj v LJ? Povabilo za obisk še vedno velja.

Kar se hranjenja tiče- naša Bina najraje zbira koščke mesa in si ga nosi v usta, ostalo kosilo pa stresa na tla

. Se bodo že naučile.

za moževo kosilo. Se mora pa danes psihično pripravit na likanje

. Si vsakič rečem, da bom sproti likala, pa mi ne rata. Včasih vse pripravim pa se noče samo zlikat

.
sonček balonček: kmalu se pozdravi. Glede decembrskih zabav te prav razumem. Pri nas je bilo tako lani. Pa še žurke ob Bininem rojstvu....

Lara naj se tudi hitro pozdravi, da si bosta lahko naredili kakšno decembrsko žurko

.
Mi smo zopet imeli zabavne noči.

Se mi včasih že kar meša. V pižami Bina že dalj časa ne spi, ker ji v manj kot minuti uspe, da ima obe nogi v isti hlačnici

. Do včeraj je spala v bodiju in spalni vreči. Včeraj pa se je odločila, da tako ne gre več in je noge močno upirala in razstegovala spalno vrečo. Si jo je že skoraj slekla

. No, od včerja spi v bodiju in žabicah, teh si vsaj ne more slečt. Zaenkrat! Ponavadi spi na trebuhu z ritjo v luftu

. A ima še katera takšne spalne probleme? Sedaj se bom podala v lov za bombažnimi žabicami (da ne bodo mešanica).
Želim vam lep dan s soncem obsijan