Dober večer!
NR
vse naj naj za tvoj rojstni dan.
Veliko sončnih
in nasmejanih
dni v družbi
najbljižjih!
jana73: pa saj vem, da si ful pridna. Danes ti še ne povem, mogoče ju3. A boš potem znala obdržat zase

. Pa saj vem, da ti lahko zaupam, malo te pa moram jezit.

Kako je Ela? Kako kozice in kozlički? Pa dajta jih že hitro odrajtat.
mml:

za rezervacijo lepega vremena. Malo me skrbijo temperature pa bo že. A ne? Lahko se dobimo na Barju pa če bo premraz malo poklepetamo na toplem

. Lahko naredimo glasbene urice

. Bom pristavila čaj, ker nima zoca

. Sopročita, kako pa kaj.
NR: tebi lahko skuham kavo, če želiš

.
cuma: kako kaže s snegom? Da ga ni slučajno arielca k tebi poslala?

A ti si skuhaš kavo v kofetjeri? Mene to tako spominja na otroštvo in gospo, ki me je čuvala. Na vrtu je imela kaki in jeseni sem se sladkala z njimi

. Ni ga čez domače kakije.
arielca: še tri dni ...
Sem vedela, da sem nekaj pozabila. Včeraj sva imeli z Bino posvetovalnico. Velika je 73,5 cm in težka dobrih 9 kg. Jo je pohvalila.
Potem mi je težila nekaj s sirupom za železo in sem ji povedala, da če ni zelo zelo nujno ji ga jaz ne bom dajala. Pa je vzela Bini kri in je rekla, da je OK. Če ne bi težila bi morala pa sirup pit

.
O Denver testu pa ne duha ne sluha. Mi je pa hotela nekaj svetovat glede prehrane pa sem ji rekla naj še enkrat izvide prebere.
No cepljeni nisva bili in še nekaj časa ne bova. Če pa že, bova šli na kliniko, kjer bodo Bino cepili pod nadzorom. Razmišljam pa, da je sploh ne bi dala cepit. A ima katera izkušnje s tem?
Barjanski pozdravček