IZVIRNO SPOROČILO: cuma
nekaj skuhala....kaj bi kej
Jaz sem zadevo danes poenoszavila...zelenjavna juha (kormpir, korenje, cvetača, bučke) in zraven popečena polenta
Včeraj se je Manca basala s špageti, da jo je bilo prav zabavno gledat

, sicer ne bi o tem, kakšna je bila od smetanove omake in kakšna so bila tla, ampak punca se je najdla, da je bila kar kockasta
cuma vidim, da ima Ema takšnega psa kot Manca. Manca ga obožuje in ko prde domov, gre še oblečena do njega in ga objema in boža, po tem ga pa vlači in prenaša s sabo po stanovanju
NR a je

dobil novo službo a boste še naprej razdvojena družina (sory ker sem firbčna)?
Danes je moj zadnji dan dopusta in v ponedeljek se tudi jaz pridružim delovnemu ljudstvu

. Si je pa moj

privoščil 3 dni dopusta, da malo podaljšamo uvajanje v varstvo oziroma, da Manca ne bo že prvi dan cel dan v "reji" ampak samo do spanja, se pravi nekje do 12. -13. Danes je sicer jokala, ko sem jo dala varuški, ampak ko so se vrata zapral je v nekaj trenutkih minil tudi jok in ko sem po dobrih 2 urah prišla, se je veselo igrala in žvrgolela, tako da očitno ne bo prehudo. Tudi je in pije brez problema pri varuški. Skratka edini problem bo še spanje

ali pa tudi to ne.
Smo pa imeli včeraj "probleme" z mojo mamo, ki je kar malo zamerila, da bo Manca v privat varstvu in je ne bo ona čuvala. Nekako si je vtepla v glavo, da jo bo čuvala ona, ki živi v Celju, pri nas ni možnosti, da bo lahko spala med tednom, tako da ne vem, kako si je to predstavljala

. Pa še midve se skregava, če sva skupaj več kot 3 do 4 ure, ker ima čisto drugačne poglede na svet...in je včasih prav hudo nerealna...skratka zadeva se je končala s kompromisom, da bo lahko čuvala Manco ob četrtkih, ko je tako ali tako v Ljubljani zaradi drugih stvari, upam, da bo klapalo in seveda sva ji povedala, da jo bova tako ali tako potrebovala, če bo Manca zbolela ali bo kaj narobe z varuško...
Manca se očitno sama navaja na zgodnje jutranje zbujanje, ker se je danes zbudila že ob 7.30 (kar je po mojih definicijah skoraj sredi noči

) in sem mislila, da bo zaspala v avtu na poti iz Koloseja, pa nič iz tega, očitno se je prebedela, ko se je igrala (in težila) z Bino in Elo

. Tako da se je doma še slabo uro igrala in bila prav dobre volje, no bo 15. je pa pristala v postelji in lepo zadrnjohala.
No pa še tukaj
jana vse najboljše, najlepše in sploh super dobro leto...