Daaaaaaaaaaaaaaan zaspaaaaaaaaaaaan!
Kavice še ni bilo in očitno me zato daje spanec.Izbira je dvojna.Ali grem spat,ali pa počakam da greva k mojim in tam spijem kofe
,bo tole slednje najbolj ziher.
Naše stanje se izboljšuje,Marušo resnično pazim pred ''napori'' in kašelj se vidno zmanjšuje
.Ponoči je kašljala samo 1x,očitno smo iz tahujšega in,ker je vikend pred nami,upam,da se bomo tudi mi lahko kam odpravili na izlet,kajti polni kufer imam,da sem večinoma doma
.
je opravil teste danes
,zdaj pa čakamo,če bo izbran za službo,upam,da se bo vedelo že drugi teden,da ne bomo predolgo na trnih.Je pa bil včeraj celo popoldne tak tečen,da bi ga rajši nosila,kot poslušala
in se je moje veselje hitro obrnilo v jezo,da je sploh prišel domu
.
IZVIRNO SPOROČILO: mml
imam zamašen (zaenkrat) desni nos
Sem mislila mml,da ti je v tednu dni kaj zrastlo

.Pa ti ni Manca vrnila in ti ponoči vlivala fiziološko v nosnico

,jaz bi ti že

.Čimprej se porihtaj.
Cuma verjetno kaj veliko ne bomo kupovali za Mašo.Kupit ji zaenkrat nameravam kompletek za odhod iz bolnice,pa seveda voziček tandem za obe nagajivki.Odločili smo se da si bomo sposodili košek za te 3 mesece, kar bomo še tukaj v tem stanovanju,potem pa dobi Maša Marušino sobico s kinderbetom,Maruša bo dobila pa kar novo sobico z veliko postlo.
Pa ti nameravaš veliko kupovat?
Bina ti boš kupovala kaj za novo članico? Ti le javi kdaj boš v Mb,z veseljem si bom vzela čas

.
Jana danes je prišel katalog iz Mercatorija.Tam sem videla bodije brez rokavov,kakšna pa je kvaliteta pa ne vem

.Jaz imam sicer za Marušo 2 pižamici od tam pa je kvaliteta kar ok.
No
HIMH in Pajaca 
za uspešen klepet,še dobro,da nista zrihtale deža

.
Lep dan še dalje in prijeten vikend,grem gledat če je kje kaj pametnega po tv.
l.p.
I&M