Ti pa moreš na tešče zjutraj prit smetit tule našo temo in delat lušte

. Uživajte še za nasssssssss!!
Juuuuuuuuutro!
Bino očitno ste imeli podobno noč kot mi

.Do 3.30 je bilo super,spala kot polhek,potem se je pa začelo. Sicer je samo malo jokala in me klicala,ampak sem potem jaz trolika in seveda tudi moj mehur

vstala za na wc in me je slišala,ko sem jaz mislila kak lepo ona aja. No potem pa ven iz postlce,pa ammmm čokolešnik,pa ne ajat zraven naju in kar neki je razgrajala in se drla.Sem jo vprašala če greva namazat dlesni je prikimala in sva šli,potem pa sem jo dala ajat kar v postlco,kjer se je 5 min drla.......ma niti ne drla vpila ko 100

,potem pa zaspala

.In zjutraj ob 7.30 je ni motilo nič,da sem jaz ropotala,dvigovala žaluzije,ampak jo je potem mikrovalovna predramila in je bila spet prva beseda ammmmmmmmmm

.
Očitno jo tudi zadnja 4ka jezi.Tudi mi imamo zgoraj zunanji strani zunaj,pa spodaj celo 4ko,druga pa zdaj očitno raste.Imela je tudi 2 dni mal driske,tako da upam,da ji kmalu pokuka na plano.
Cuma sem že prepozna za

?Zdaj je za mano že zajtrk,ena veeelika skledčka čokolešnika,tak da bi kofetek pasal.

za peko kruha.
Pri nas je prav fino lepo vreme

.Sonček,brez oblačka in toplo. Če bi bil pa kakšen dež pa se ne bi preveč jezila.
Ostale še na zasluženem dopustu?
Uživajte!
l.p.
I&M
< Sporočilo je popravil NRMM -- 3.5.2007 9:18:05 >