IZVIRNO SPOROČILO: NRMM
Se zna zgodit,da bo tudi to mene doletelo,tak da ne se hecat
.Sam ti si imela do porodnišnice mišjo dlako,jaz pa daaaaaaaaleč.Sej sem rekla,da rodit se upam peljat tudi sama (in smotana sem seveda dovolj),samo da za Marušo poskrbijo,dokler se tastar ne vrne iz fure,če ga ne bo doma
.
mi smo takrat stanovali na Studencih in sem imela čist naštudirano... 5 minut in sem bila pred porodnišnico

boljše, da ne govorim preveč o tem kako sem se med popadkom kregala z vratarjem, ker me ni hotel z avtom notr spustit

sem mu zagrozila, da mu bom avto sred ceste pustila...
vsega pa je itak kriv moj, ki je bil sred noči prepričan, da lahko počakam do jutra - jaz pa popadke na 5 minut, sicer redne a še zdaleč ne močne (to sem občutla šele ob pomoči umetnih) - 2x sem mu rekla, pol pa sem mu samo še listek napisala "hvala, ker si me peljal" ... vzela torbo in se odpeljala

saj ob 7h me je že klical, če lahko pride
mi2 z Elo pa sva danes dve uri in pol uživali v Kopru

je bilo prav fajn in Eli je dobro del primorski luft

vendar sem jo morala držat daleč stran od vode, ker ona bi šla kar mijo-mijo (torej se namakat oz. umivat)
vsak dan doda kakšno novo besedo v svoj imenik besed - predvčerajšnja je baba (babica), včerajšnja je bika (kar bi naj bila Nika, torej nova punčka s katero se skupaj čuvata), današnja pa je dado (ladja)
včeraj sem končno nabavila varovalo za taveliko posteljo, ker je spet (ja, vem) padla s postelje - proti jutru, ko se zbudi je ne dam več v njeno posteljo ampak kar k sebi in potem se, če ni atija zraven (naslednja 2 tedena bomo po 3-4 dni spet sami), zgodi, da zleze dol - sedaj je tega konec
in nabavili sva še malo prenosno posteljico v katero daje spat vse svoje dojenčke - najprej pa je morala sama narest a-test in se je spravila vanjo

sem jo želela slikat, vendar imam spominsko kartico in sim kartico v gsm-ju čist polno (bi blo mogoče fajn, da spraznim

), fotkič pa je ostal na firmi
mml - Ela se dere ne glede na to kaj ji dam v nos (fiziološka, Aqua maris, Operil-P, pumpica) - zelo rada pa svojim dojenčkom čist nos in jim meri temperaturo
šnucika - WB
PC pravi, da je lačen (prazna baterija), se mi ne ljubi riti dvignit in ga na štrom priključit
lep vikend, mirno noč in uživajte!
< Sporočilo je popravil jana73 -- 11.5.2007 23:28:26 >