IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza
mml, jana - Danes smo zmenjene v Koloseju ali v Areni okrog 16h ure, a ne?
Točno tako...meni je čisto vseeno kje, ker Manca tako ali tako ne bo pri miru

.
Tako da
jana odločitev je tvoja

. Sicer pa še en velik

zate in eden za Elo

in nikar si nič ne očitaj, ker se to lahko zgodi vsakomur v vsakem trenutku
Sicer pa se je Manca danes že tretjo noč zapored ponoči zbudila z jokom

, sicer se takoj pomiri, ko jo pobožam in povem, da je vse Ok in zadnja dva dneva je tudi takoj zaspala nazaj. Očitno sanja nekaj hudega

.
Včeraj v ZOO so bili menda najbolj zanimivi ptiči, redvsem pav in kakadu sta se ji vtisnila v spomin, hotela je plavat z morskimi levi in po novem zna pokazati kako hudi medved

. Opice so bile zmerno zanimive, slona spet ni videla

. Zvečer jo je dala spat moja mama, ker sva šla midva na večerjo in menda ni nič komplicirala. Je pa to prvič od kar imava Manco, da sva šla zvečer sama ven.
Je pa danes protestirala in jokala, ko sem jo pustila pri varuški, kar se je zgodilo prvič v 6 mesecih

in tudi po stopnicah ni hotela iti sama, ampak sem jo morala nesti. Pojma nima, kaj se dogaja v njeni glavici...
bino me veseli, da je Bina boljša in da je tudi alergija v izvenevanju. Pri nas ima Manca nekaj lišajev okrog ust in zadaj na vratu, pa domnevam, da so okrog ust zaradi slinjenje in ker si vse sorte tlači v usta

, zadaj na vratu pa ne vem...mogoče od drgnenja s kakšnim ovratnikom. Bom jutri malo povprašala pediatrinjo, ker mislim, da ni alergija na hrano, ker drugje ni nobenih pik...
Copatki so pa res prav simpatičini
NRMM a te dragi kaj razvaja zdaj ko je doma

?
cuma kje pa je današnja kava

? Sicer meni trenutno bolj paše zeleni čaj, ampak vseeno, red mora biti
Nič se mi ne da, daje me akutno poslabšanej kronične lenobe
Lepo se imejte in uživajte kolikor se le da