Daaaaaaaaaaan!
Par dni sem vam pustila dihat in ste se me malo rešile,zdej pa dalje
.
Najprej hvala za vse čestitke
.
Midve sva doma,zaenkrat vse ok,razen zaležanih podplatkov katere bova baje rešili z telovadbo.Maša je pravi požeruhec,poje kot že velika punca.Zaenkrat so moje zize v razsulu totalnem,ker ima hud sesalni reflex in ona bi samo jedla,jedla in jedla.Če nisem blizu je to takšno derenje,da bo ziher operna pevka,no vsaj pediatrinja je rekla tako

.Pa napenja jo že tudi ful

,sam prdka revica že od prvega dne.
Porod je bil kratek vendar intenziven

.Ob 21.30 sem prispela v bolnico s 5 min popadki,ki so me za kratek čas minili,potem je sledil prepik mehurja,ker sem bila že 5 cm odprta,sledili popadki na 5 min,po 1 uri na dve minuti in po treh teh popadkih se je začelo pritiskanje,popadkov sploh nisem mogla predihavat...,Maša je hotela na vsak način ven

.Tiščat sem morala kot zmešana,da smo tole težkokategornico dobili ven....uffffffff

.Dosti težji porod kot prvi,ki je trajal tako dolgo in zdej me ne dobi rodit noben več,naša proizvodnja je končana.
Ima pa takooo čupico temno,vsaj nekaj po meni.
Maruša jo obožuje,samo bi jo lupčakal in božala,pravi ji,da je to njena pupa

.
Slike se že vlečejo iz fotkiča,tako da kmalu sledijo.Verjetno mi Maša zdej ne bo pustila več,da jih prilimam,ker že nekaj mljaska zraven mene.Pa potem zvečer,ko zaspi.
A ha opereta se začenja.
UŽIVAJTE!