ČEEEEEEEEEEEER!!
No da se na brzino javim še jaz,predno padem v posteljo.Pri nas je zanimivo,niti časa za rr več skoraj ne najdem
.
IZVIRNO SPOROČILO: lonja
NRMM, kako Maša, kako Maruša? Dej povej, a si ful utrujena takole ob dveh? Jest si včasih tega enostavno ne znam predstavljati, ampak sej mogoče je boljš tako.
Maruša super kot vedno,pridna fuuuuuuuul resnično,vse 4 trojke na1x zunaj brez problemov,zdaj pa imamo vseh 16 zobkov

.No zdej sledi malo pavze,potem se pa začne pri Maši

.
Maša je pa pupa-poglavje zase

.Izčrpana sem resnično,ampak ne zaradi tega ker je bolj zahteven dojenček (beri:mama nosi me,mama zraven tebe bom spala......),temveč zaradi čudnih prehranjevalnih stvari.Pri MAruši sem doktorirala na kakanju,pri Maši bom z cuclji in flaškami,kapljicami proti vetrovom itd.Naš mali požeruhec tako hlasta po flaški,da se ji na vsakih par požirkov zaleti,ko je hudo bruhne vse ven in čez nos in čez usta..........2 hranjenja še preživim,potem pa jočem z njo vred,ker ne zdržim več,ker ji ne morem/znam pomagat.Pediatrinja je rekla,da dokler bo tako hlastala se bo to dogajalo

.Prehlajena je še vedno malo,ampak ni neke panike,trenutno vdihava kamilice,da se končno znebiva polnega noska.
Če mi poje obrok brez pretiranega zaletavanja/davljenja postanem kot nova

,energije imam v trenutku viška in dan/večer je lepši.
Spet sem mogla menjat mleko........v glavnem počutim se kot,da ne bi imela še prej otroka in sem totalna nevednica.
Ja sej vem,da samo jamram,ampak vem,da tukaj vedno najdem kakšno prijetno besedo za spodbudo

.
PEGICA čestitkeeeeeeeee.

.
Če bo jutri kaj več časa,se javim in še kaj napišem!
UŽIVAJTE!
NOČKO