IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček
Če katera ne ve kaj podariti svojemu otroku za 20/21 -mesečnico, imamo mi spet mlade mačke
.
Ne smem imeti kakšnih osebnih stikov z mački, sem še vedno toxo negativna
Pa zadnji maček (in zaenkrat tudi edini), ki sva ga rešila iz kleti, se je odselil k tašči in tastu in je najbolj nenormalno razvajen maček, kar sem jih kdaj videla
Danes ni Manca nič več protestirala, ko sva šli k varuški, sicer najrajši ne bi šla, ampak če že pač mora, bo pač šla...Zdaj sta šla pa z

kolesarit, jaz si pa še ne upam, jutri bomo šli pa na kakšen krajši hribovski izlet, če bo le vreme OK
cuma kar se mojega lenarjenja tiče...počasi bi se lahko navadila

, čeprav mi je bilo danes že nekaj sumljivo dolgčas in sem prav uživala, ko sem pisala en strokovni sestavek, kar pomeni, da je čas, da se spakiram nazaj v službo

. Najboljša varianta bi bila, da bi delal po 4 ure, samo pri nas je to na žalost zelo težko izvedljivo. Pa tudi takrat, ko rečem, da bom šla domov ob 12. namesto bo 15.30, grem po tem domov ob 15.45

, tako da ne vem, kako bi bilo s 4 urnim delovnikom

, po moje bi imela kmalu en kup nadur. Pa še na kongres po tem oktobra ne bi mogla it
Adriaker je nama "podaril" ploščice za v kuhinjo

. So bili "uradni" opremljevalec kopalnic v našem bloku (ne bi o tem, da je kadička za tuš vgrajena tako, da v njej zastaja vsaj 0.5 cm vode

) in sva si midva omislila namesto temnomodrih zelene ploščice, po tem sva pa naročila še ploščice za v kuhinjo, ki jih niso nikoli zaračunali...sva sklenila, da je to čisto njihov problem
NRMM te čisto razumem, da si vesela vsakega dneva, ki je za vami

. jaz sem tudi komaj čakala, da bo Manca stara 3 mesece, no po tem tam po 4. mesecu, se mi zdi, da je bilo pa življenje že dosti bolj znosno in zabavno
Lep konec tedna