IZVIRNO SPOROČILO: jana73
Aja, Pegica1 - hvala za kavo... ja, vem, hitra sem!
Bolj kot jaz ziher

Jaz pa se ti zahvaljujem še enkrat za prijeten čvek...vsaj nekaj pametnega od tistega dne...tam na skupščini je blo krizno sedet 2 uri...me je že vse bolelo pol.
cuma kaj zdaj...rok je že mimo če se ne motim! No, saj zdaj si verjetno že spet na hribu pa ziher kaj čudnega s tabo počenjajo.
sonček balonček mi bi prišli v Velenje, samo kaj ko so delavnice samo dopoldan. Mi mamo cajt pa samo popoldan okoli 16,17 ure, ko pride na vrsto samo kaka otroška predstava. Povej nam, če se splača. Sicer bi lahko že jutri ali pojutrijšnjem prišli.
Izabela kak je vam fajn da ste tudi 5ke dali že skozi..pa sploh niste vedli za to. Hehe...zdaj se začenja tista prava sitnoba ja...ko ne moreš rečt da so zobki

Samo tudi to bomo skozi dali.
Sem mela včeraj en sestanek...joj, ubitačno...kako smo si ljudje različni. Še dobro da mam enega sodelavca takega fejst fejst mirnega, da je bil strpen do tistih strank...ker mene je hmali ene 15x dvignilo s stola.

Bi reku moj dragi da sem občutljiva zadnje cajte

Mogoče sem res...kaj pa vem...sej pa mam fajn izgovor za to
Neli gre na
kahlico vsake tolko..ko jo mi spomnimo...ne vem zakaj neče več povedat, da jo tišči...to je že povedala pred poletjem. Sicer pa je vsa happy ko se polula. In pomaha v školjko. aja..večinoma gre kr na školjko. Smo bli včeraj pri enih prijateljih na RD od male, pa je šla v njeno kahlico lulat. Plenico pa je imela že ene 5 kilsko! Očitno fejst pije pri varuški.
Grem delat dalje...da ne bojo rekli da samo na RR visim! Res smo se mal zanemarile s pisanjem...ni glavnih akterk al kaj?
no, pol pa napišite, kako in kje jeste kosilo. Same kuhate al mate malico v službah? Meni je že malo dosadna ta malica oz. kosila, ki si jih privoščim v službi. Zato sem rekla, da bom kuhala doma. Ko pridem iz službe. Zaenkrat mi je prejšnji teden uspelo narest eno šobsko solato in enkrat en liter knor juhe...sem vse skor sama pojedla, da mi je blo pol slabo. Kaj več pa se mi ni dalo lotit. Ne vem..če pa pridem okoli 16.30 domov...Neli se me pol drži ko klop. Moj itak direkt za računalnik...tko da ni haska od njega. Kaj pravite na to? Se da kuhat doma kosilo z otročkom v roki?
Lp, Pegica