IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza
Zanima me, ste mogoče že krstili svoje
? Ali ste datum sami določili? Midva misliva danes obiskati župnika. Koga mislite ali ste imeli za krstnega botra.
V kaj ste pa oblekli
, ali imajo kje kakšne krstne oblekice. Samo tiste s čipkami in nakinčane kot za prvo obhajilo mi niso všeč.
Nana, mi tudi nameravamo še krstit našo deklico. In tako kot praviš, tudi nam niso všeč bele načičkane cotike...tako da sva se z mojim odločla, da jo bova oblekla kr v eno kiklco z naramnicami, ki je neke zelenomodre barve, spodaj kako roza majčko ki paše...in rožaste žabice...tko da bo bolj spomladanska. Verjetno pa jo boma krstila junija al pa konec maja. Za botra smo se odločli da bomo imeli kr 2 (ker to je baje že v navadi) in sicer mojo sestro in brata od mojega

. Nismo še šli k župniku, nameravamo pa v kratkem. smo pa vse skupaj mislili naredit na Krasu, kjer so moji doma, pol pa pred bajto en urnk piknik
Sicer pa sem včeraj še 3. dala ta mali jabolčno kašico in je pojedla že ene 4 maležličke. Več pa ni šlo...pol pa seveda čaj, ker je naš otrok ful žejen. No pa smo danes probali dat še sokec - hruškov od Fruteka...pa ga je polovico zmazala ko šus...pa še bi ga, sam si ne upam dat preveč...itak je jamrala da bi še...sam pol pa mal ven vrže, tk da mi je prav škoda da ji dam, ker ona itak ne ve kolk ma dovolj

. Ne vem če bi danes že probala še korenčkovo kašico al raje še jutri dam drugo polovico soka in pol pojutrijšnjem korenčkovo kašico...tk bo obljš, a ne?
Danes je zuni ful fajn...jaz pa mam za se pripravljat za eno predavanje, ki ga imam v ponedeljek...ful mi ni! No pa sej boma šle tudi na sprehod..upam da bo kera prjateljica tudi za to, da ne bova sami okoli hodli, ker mojega

danes ni doma.
Aja...sem na med-over-net prebirala članke o hujšanju in dojenju, pa vse strokovnjakinje za dojenje to kr pozdravljajo, le da je treba z glavo hujšat...se pravi po pameti - vse od a do ž jest, pa veliko telovadit...Tko da jaz že delam na tem...telovadim bolj malo oz. nič.

..hujšam pa po 90D dieti. 5 kilc je že podarjenih v dobrodelne namene...

Še enkrat tolko pa bo! Če ne bo šlo v tej rundi, pa pol v naslednji čez kake 3 mesece...mislim pa po 90. dneh še kr nadaljevat z zdravo prehrano, ker se počutim SVETOVNO!!!! Pa nikol v življenju nisem še imela hemoglobina 139!!!! Ja prav ste prebrale...ko sem rodila, me je zdravnik ob viziti vprašal, kak lahko sploh na nogah stojim k mam tko slabo kri...zdej pa taka cifra! Sadje in zelenjava delata svoje očitno
ok...lepo bodite danes in uživajte na spomladanskem sončku...
pozdravček,
Pegica in Neli