IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca
PAJACA!!! DA NE BI SLUČAJNO!!!!!
Sicer pa
Pr nam vse po starem! Nismo še nabavli bazenčka za na balkon, ker nimamo avta in da bi šli peš do kakega centra, je res prevroče.
Zadnje cajte gremo na sprehod kr že ob 7 zjutraj, ker mala si je dala v glavo da ne bo spala več kot do 6. DAnes se je prvič zbudila ob 5 in ni hotla več zaspat!!! Ajo! Sem jo dala kr spet v posteljico pa je nekaj jamrala do 6.30 in blebetala na ves glas, da seveda nisem mogla dalje spat. Pol sem jo vzela k sebi in je končno zaspala za kakih 15 min

...no coment!!!
Zdej sem jo dala spat...1. sem jo dala ninat popoldan na trebuščka....bomo vidli kak se bo obneslo...jo hodim gledat vsake 5 min
Boga revca...tko švica v glavo, da je vsa mokra..še posteljica ...in jaz ko jo dojim.
Danes ji bom dala mal polente za probat...sicer tam na polenti piše, da ima sledi gultena...pa tak ne vem kaj to pomeni in al je vredu al ne. Na neki reklami pa sem vidla da je polenta zakon za otroke...kaj pa vi menite?
Aja...Neli ima danes točno pol leta
Nč še ne sedi...pa na trebuščku je tečna...pa premika se samo okoli svoje osi

....ji probam pomagat da bi nogice dala na tla ko je na trebuščku, ona pa jih še bolj z veseljem v luft tišči

Ful je smešna v glavnem
No, zdej ko zna že TATA rečt, pa smo vsi TATA

Na "mama" je pa pozabla in sploh ne reče več tega

....naj ji bo...ker tak simpatično čeblja...je po mami
Napište kaj kej dajete otročkom za jest, pa kolkrat na dan. Jaz zaenkrat 2x - dopoldan sadno kašico, popoldan cca ob 17. pa neko manjše kosilce...sem naredla npr. tudi že pire krompir...kar tak po domače kot ga delam za nas...z alpskim mlekom...pa ni blo nobene panike...ful ji je dober.
Aja...na oljčno olje je še vedno alergična vendar samo na koži...če ga dodam hrani, ne dobi alergije...ful čudno to...no...hvala bogu da ni nič narobe če ga je, ker mi ga ponucamo v urnk količinah..
Pridne bodite...pa vašim srčkom enga lupčka!!!