Sem že nazaj!
mml: mi je ful sumljiv tale Calpol. Bom drugič s svečko probala. Pa sem se že ful navadila brat deklaracije pa navodila...pa včasih kaj spregledam. Mi je vačasih kar slabo, ko peberem kaj nekatera živila vsebujejo
Po eni strani mi je blo bolj fino, ko še nisem bila tako pozorna.
za telovadbo. Se pa enkrat ko imaš
naučiš dobro organizirat. A ne? Mojemu
včasih še ni čist jasno. Me ima, da bi mu kdaj Bino pustila pa naj se znajdeta. Tako, za kakšno dopoldne. Ga je kar pošteno strah, se mi zdi. Enkrat sem imela en sestanek in se je prav dobro znašel. Pokical je svojo mamo in sestro in so Bino skupaj zabavali. Blagor jim.
Sem se spomnila, da si imela en problemček glede hlač za Manco. Bina je dobila za zimo od tetke take, ki se jim elastika prilagaja z gumbki.
NanaLiza: preden greš po copatke v BTC poglej v Pikapolonici. Imajo večjo izbiro pa še ceneje. Mogoče pa se še prej oglasiš pri nama, da ti pokaževa vzorec, da ne boš kupila slučajno drugačnih
.
Bina pa je prejšnji teden odkrila odtok/ sifon, dvignila mrežico in brodila po vodi
. Mogoče je hotela pokazat, da bi tudi ona hodila plavat.
arielca: tudi mi2 sva vremensko občutljivi. Pa še polna luna naju daje. Se pozna, da se je Bina rodila na polno luno
. Je pa sedaj veliko bolje kot je bilo dopoldan in popoldan. Najbrž se je pritisk dvignil
.
jana73: kaj je z Elo in njenim noskom? Upam, da je vse OK.
BlankaT:
za fotko. Jaz bom pa še malo počakala, da se Bini koža sčisti, potem pa tudi jaz eno prpopam.
HIMH: danes sva dobili recept za Pregomin AS. Ju3 ga greva potrdit potem pa iskat v lekarno. Dobili sva tudi jedilnik za naju z Bino. Dovoljena hrana: riž, jabolko, grozdje, banana, lubenica, hruška, koleraba, bučke, brokoli, topinambur, puran, domači zajec, divjačina, konj, olivno olje ali repično olje, sol in sladkor.
Mislim, da bo dojenja počasi konec. Se ne grem več te diet. A ti še dojiš?
Malo sem zdelana od vremena, grem malo počivat pred TV.