Ojla,
Zamujam s čestitkami, zato vsem, ki ste v teh dneh dopolnili 10 mesecev
Varstvo. Upam, da bo ena prijateljica priskočila na pomoč. Sicer bom mogla v resno in hitro iskanje varuške

.
Avtosedež. Pri nas imamo Maxi Cosi Tobi (mislim, da je to zadnji Maxi Cosijev model in da se sedeži razlikujejo samo po barvi) in smo zadovoljni

. Meni je najbolj všeč tisti 'senzor', ki pokaže, če so pasovi dovolj zategnjeni.
Mleko. Zjutraj je čokolino, medolino, frutolino, blablalino

, čez dan kakšen jogurt/skuto/puding, zvečer pa mlečno kašico (ponavadi od Milupe). Adaptiranega mleka po flaši noče (ker ne mara flaške), P je rekla, da dobi dovolj mleka s kašami, jogurti, siri,...
Štumfki ala copatki. Brini ne lezejo dol, če ima spodaj kakšno tanko nogavičko. Sicer je pa odvisno od modela. Kupila sem jih v Toysu in Kik Textilu pa so

, danes sem šla po ene v Pikapolonico pa bom poročala, kako se obnesejo. Sva ji pa kupila tudi copate, ampak jih vztrajno sezuva in se igra z njimi

.
Papcanje. Čez dan ni problema, zvečer je pa ponavadi utrujena tečka in rabi malo animacije

. Zaenkat je vedno vžgalo, če sem stolček obrnila proti hladilniku in je gledala fotke in magnetke.
Novi podvigi. Gospodična samostojno stoji in to se ji zdi zelo imenitno, ker zraven obvezno cvili

.
Pri nas je

in čakam, da se Brina zbudi, potem pa šibava na igrala

!

za vse decembrčke in njihove mamice!
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.