Danes sem čisto ubita, ampak tudi takšni dnevi morjo bit
. Sinoči sem tule visela do enih, potem mi ga je pa Aleksej začel sračkat, kr neki je kokcal, tako da Dolina, zdaj te vsaj malo razumem
, in tako do jutra, ko sem ga vzela nekje ob štirih k sebi, ob petih pa je prišel
domov (sem mislila da je maček, jaz pa "šc, šc, maček!
), potem pa ob pol šestih še Atena. Tako da je bil moj prisilno izseljen iz spalnice v Atenino sobo.
Mojčca, super da ste dobro. Imate pestro, sam sam da ste zdravi. Tale Matic ga pa sračka, kaj
? Eh, se bo že unesel. Je pa Aleksej tudi veliko bolj zahteven kot Atena. Deci pač, se že zgodaj pokaže
.
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Odgovori na vpr.:
1. brez nočne pleničke smo od avgusta letos
2. št. nogice ima 25, oblačila pa 104
tle se lahko čisto podpišem

. Le da bi dodala, da se cca dvakrat na mesec pomoči v posteljo (včasih jo še dam, ko grem sama spat, kar med spanjem lulat, včasih pa pozabim

)
Dolina, jaz bi pa poskusila dati Nežo k Zoji. Če je tako trdnega spanca kot Atena, bo spala kljub joku, sicer pa, saj si takoj tam, ko slišiš jok. Naša je nocoj npr. skoz spala, pa je Aleksej skoz neki jokcal. Mogoče jo pa vidva motita med spancem, je pač bolj občutljiva. A spi prav pri vaju ali v svoji posteljici? Mogoče poskusiš zvečer in dokler ne greš spat, ju opazuješ. Ja, pa

ke, da se čimprej pozdravite in da se končno zapeljete do nas.
Rainbow, ja tole vključevanje v svoje zadeve in pozornost nenavadno delujeta pri otrocih, sam kaj ko... Eh, pa saj same veste. Meni ne ratuje zmeraj in potem se mi Atena kar zasmili. In ko sem z njo, je tako zlata. Sam tamali me čist okupira in potem je mala ful ljubosumna in same neumnosti zganja. Potem pa ne vem, kam bi šla in kaj bi nardila...
Kaj Enja samo r ne reče ali še kaj drugega?
Katrin, super ideja in seveda zlata sončka. Kaj si to s solnim testom delala ali s koruzno moko? Ne vidi se tako dobro. Kaj ti Anže ni nič pojedel? Pri nas pri Alekseju ziher to ne bi šlo čez. Mali mora skoz neki jest
Aleži, žal mi je, da je Žiga astmatik. Še dobro, da ste ob morju doma. Na kaj pa je alergičen? Jaz zdaj čakam na testiranje pri Ateni. Večkrat neustavljivo kiha, mnogokrat zjutraj. Pa lice ima nečisto, zelo suho kožo, večkrat jo piška peče (zdaj nama je dala zdravnica eno kremico, urin je bp), pogosto ima sploh zjutraj slab zadah iz ust, pa neješča je

.
Je pa SVETOVNA ideja za prababično obletnico.
NiLe, mene tudi neki po grlu praska, a danes krivim za vse neprespano noč

. Upam, da ne zbolite. Smrkavi noski so pa za

ob tem času nekaj vsakdanjega, kajne?
Fipi,

. Javi se nam še kaj v kratkem. Mislim na tebe.
Jaz imam tudi eno vprašanje za vas. V vrtcu so na prvem roditeljskem posebej poudarili, naj vzpodbujamo otroke, da
pospravljajo za sabo. Kako vam to ratuje? Mi smo pri tem bolj švoh

. Saj pospravi, če jo opozorim, da bi pa sama od sebe, pa izredno redko. Sploh zvečer ostanejo igrače praviloma razmetane (ker potem se mi več ne ljubi in toliko je že ura in ful je že zaspana...) Aja, pa še to, kam pospravljate igrače, tako da jih miceni lahko vedno vzamejo (predvsem tempera barvice in plastelin me zanimata) ali jim ve date, ko se grejo igrat. Naša ima vedno vse na voljo. In potem so igrače čisto pomešane in povsod, zdaj pa razmišljam o nekem sistemu

.
Aja, pa še tole, prejle ko sva se umivale v bideju (to ji je zakon, zato sva sklenile kompromis, vsaki drugi dan tuš

) tamala izjavi: "Sem tak kot štorklja stojala na eni nogi." Ima še nekaj besed, ki jih izgovarja po svoje. Npr. tragovina, grovorila...
Nič, lepo mi bodite in en

od nas.
< Sporočilo je popravil Skaana -- 8.11.2008 21:36:21 >