danes malce boln pozdrav, a ni hujšega. Gre se zato, da že zelooooo dooooolgo nisem imela gripe in sem se razvadla
. Pa Aleksej tudi ne vem, če nima kaj, ker kar naprej nekaj sitka, pa zaspan, pa zašnufan... Eh, bomo že. Atena je zdrava, a spet bolj kiha
Joj, jaz sem pa mislila, da se je Alti kaj poslabšalo, zarad ušas... Joj, oprosti Alti

. Starck tudi ni hotel (prvič v življenju) v avto. Ja, vedo tile naši. Jaz bi tudi zaključila s kužki, a kaj ko jih preveč pogrešam. Zdaj imam dve muci, a to ni to. Res, zelo različni živali sta to.
Sam kar nekaj let pa ziher ne bom imela še psa. Ker nimam časa še zanj. In potem boljše da ga nimam.
Upam, da ti dom ne bo preveč prazen brez Merči. Še mene si spravila v jok...
Punce, iz solnega testa se da ulala stvari nardit. Kupite jedilno barvo, kanete notri nekaj kapljic in to je to. Tako da če vsak slučaj otrok to zaužije, ni panike. Npr. mi smo v podaljšanem delali takšne ježke, gor smo dali sončnična semena za bodice.
Katrin, tebe bom pa itak mal prosila za ideje, ko bom šla v službo. Več glav več ve, saj več

Kakšen čudež si pa dočakala?
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
In še nekaj zadnjih novic pri nas:
- Kaja je imela v ponedeljek prvič plesne urice in je full full uživala Na koncu je rekla: "Mami, še bom hodila!"
- V vrtcu imajo nov, dec in jan BRALNEGA PALČKA in EKO bralno značko: uh ... Povedati morajo 2 pravljici in dve EKO pravljici s seznama. No, pa da vidimo, kako bo to šlo
Seveda ji bo šlo, saj je zelo brihtna punčka

. Pri nas pa nimajo nič takega

.
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
pa kako fantek lepo sedi (zraven pa je komentirala, da naš Matic pa samo teče gor pa dol, pa nagaja ).
Uf, kaj naš še čaka

. Glede plesa bi pa jaz tudi dala Ateno, a kaj ko jih pri nas ni

.
IZVIRNO SPOROČILO: ugi
Zdej me pa preganjajo na kavo ...
To je pa fajn preganjanje

. Super imata to z Lukom pošlihtano glede pospravljanja. Ko bi le pri nas bilo tako. No, še nisem vrgla puške v koruzo. Ja, pri nas je tudi nekaj časa pomagalo, če sem zagrozila s košem, a kaj ko nisem nikoli izkoristila tega. Zdaj bom počasi morala. Sicer pa tako pravijo, da je dobro kakšno igračo kdaj za nekaj časa skriti.
Nič, bežim kuhat naprej. Popoldne pa gresta naša pikca k frizerju. Aleksej gre prvič

.
Lep dan.