oj, berem vas, kar preveč se nam dogaja, kaj? V Postojno sem si tudi jaz želela it, ampak saj veste, predaleč je za pol dneva. Čisto vsak dan mam nekaj in počasi se mi bo
. HB un to si skoz govorim, da sta micena zdrava. Drugače sem čisto sama za vse in ... Eh, Dolina, malce te razumem, čeprav si še na slabšem. Meni vsaj vsake toliko pride za par urc domov, ti pa še tega nimaš...
Drugače je pa Atena že prava mala frajlica. Začela je zares lepo risat. riše in barva pomladni travnik, čebelice, metuljčke, mravljico, marjetice, zvončice... Res lepo, bom poslikala, pa vam pošljem. Aja, pa žabice zna tako fajne risat
. Je seveda tudi trma na kvadrat, a bomo že. Danes zjutraj je po vsej sili hotla met prstan za v vrtec in mi je tulila pol ure. Pa da je Lili mela zadnjič, pa da bi Maja rada videla kakšnega ima... Eh, tak si zna zmišljevat. Aleksej pa "Titi joka" pa prst v usta in k meni
. Mali je ful hecen. Atena je začela res hitro govorit, če se mogoče spomnete, pa vse kar je poskusla, ji je ratal. Ta mali revež pa se res trugi, pa mu nikak ne rata
. Jaz sem še kar Nana ali Nena. Atena je Titi, pa je že enkrat znal rečt Atena. No, pa saj bo že. Je pa tudi trma, se kar zaleti v steno ali pa vrže po tleh. Pa joče, kot da se vse podira. Je pa drugače tak cartek. Čist moj
. Pa tak mi je luštno ko se vsak večer stiskamo in žgečkamo in skačemo po postelji
Jaz tud sinoči, sem šla ob polnoči zaradi tega spat... Eh

Čeprav mi je pa blo čist mim kar se tiče mame (pa še neki zadev). Mislim, da je blo to tak pretirano... Nobena mama ne bi mogla ustrelit lastnega otroka in pika.
Nič, bežim v službo.
Napišite še kaj.
Aja, NiLe, ti se pa mej izredno lepo na morju

.