Eila! :)
Hvala za pohvale, Liam je kr važen, ko sem mu jih predala... Je pa rajši po vseh štirih, ker je bolj sigurno in prej pride kamor hoče. Se pa vsake toliko spusti in zakoraka kot kak pijanček...malo levo, malo desno, malo kar na mesu. Sej bo, nikarom se ne mudi, a ne?! :)
Smo pa nekaj zboleli...sem nas preveč hvalila prejšnjič. V nedeljo je fasal vročino, ki ga je držala tri dni...zdej je pa hripal in malo pokašljuje in ful kiha...pa ponoči ga nekaj zvija po trebuščku in predvčeraj je 6x kakal...pa še slabo je jedu. Pa tut mene nekaj prijemlje... :( Smo pa bli včeraj pri pediatru, pa ni nič kaj ugotovila...če pa ne bo boljše pa naj pridemo nazaj.
Pa preselili smo ga v njegovo sobico...zdej je dve noči spal sam in je isto kot prej...še vedno se zbuja ponoči 1-2x...mogoče pa zato, ker je nekaj bolan, pa ga kej zvija al kaj...upamo, da bo vsak dan boljše.
Drugače pa nič novega...največji žur je it dol s postelje ali pa kavča...pa čist je nor na naše zverince...ko jih vidi kar vriska od veselja, še posebej ko vidi mačka...po Ayi pa itak tolče, kot da na bobne igra.
Skaana evo odgovori: :)
Skaana je napisal/a:
1. Glede samostojnega hranjenja - jih že kaj navajate? In kako? Atena je čist kamot in se ji ne da še njej z žlico v usta nosit. Obožuje pa kruh. Ko koga vidi, da ga ima - ga zahteva. Pa ima lahko čist poln želodec.
Mi še nismo probali, ker je mali fin gospod in ga je treba pitati...edino koščke kruha in piškotov nese sam v usta. Mora pa imeti žlico v roki, da je srečen in kaj poje...
Skaana je napisal/a:
2. Duda: tiste, ki ste jo imele, kdaj jo mislite ukinjati?
Mi tudi nismo imeli dude, tako da žal ne vem kako je s tem...probaj pa ji dan bolj po redko, ko res vidiš, da je nuja. Mi imamo eno igračko namesto dude...za spat obvezna. :)
Skaana je napisal/a:
3. Kako vam kaj spijo čez dan? Mi do zdaj nismo imeli nobenih problemov - spala dvakrat in tudi zaspala takoj. Zdaj pa se vstaja, meče dudo, se smeji, se obrača, tuli, pa je zaspana tako, da komaj gleda . Včasih spi le enkrat po urco, včasih dvakrat po dve .
Oh, pri nas je groza. Smo ga hoteli navaditi, da bi spal 1x na dan po dve urci...tam okoli 12h-14h, pa smo mu samo še bolj zbrkali bioritem. Je začel spati po 2-3x na dan po 10 minut, tako da je groza in ne naredim nič...posledično je pa on tut tečen, pa siten in bi se samo po rokah nosil...a težek je za znoret in me vsak dan bolj hrbtenica boli.
Ne vme kaj bomo naredili...skušamo spet uvest dvodnevno spanje...bom poročala še naprej. :)
Skaana je napisal/a:
4. Ali že kaj uporabljate kahlico? Mi je ne, razen kot igračo, račko. Obožuje račke.
Mi kahli uporabljamo, ko se spomnimo nanjo. No glih včeraj sem ga spet dana nanjo in je naredil lužico. Je pa to tudi ena izmed igrač, pa čeprav mu jo raje skrvima, ker ko ga posedem gor se on takoj vstane...
Skaana je napisal/a:
5. Kako oblačite za ven in koliko ste zdaj v tem mrazu zunaj? Mi smo enkrat, pa še to čist malo. Če se mi zdi, da bo micena zmrznila. Šala pa niti pod razno noče met prek ust.
Jaz ga oblečem v bodi dolg rokav, čez kak puloverček ali jopco, žabice in hlače (žametne, podložene, kavbojke in ene take prehodne...odvisno od mraza) in bundico...šal in kapo z ušesniki...rokavic pa ne mara. Včeraj sem mu pa dala čez voziček še tisto pokrivalo za dež in je super, ker ne piha nič not.
Zdej smo bili tri dni doma, ker bi nas sicer odnesla burja in mraz je bil tak, da mi je niti 10 minutah nos zmrznil...če bi mi ga kdo frcnil, bi kar odfrčal.
Skaana je napisal/a:
6. Kako pa kaj zdravje? Ateni še kar neki hrope, čeprav je boljše. Pa malo ji skoz teče iz noska. Se pa zna že usekniti. Če ji rečem, naj pihne, to naredi. Seveda pa moram jaz tudi, takoj za tem.
No zdravje sem pa že opisala...glej malo bolj zgoraj.
Aha še to...mi imamo že čeveljčke...že kar nekaj časa...babi mu je kupla teniske Nike in copatke Ciciban in so res super. Pa Ne se je naučil...z glavo pomiga ne, ne .. to sem ga pa jaz naučila, zdej mi pa probleme dela.
Suzi, kok je lepo brat kaj vse že tvoj pikec zna...
No toliko za zdaj...se še beremo. :) Mi gremo malo ven...glede na to, da se je mali zbudi...pa tok sem se pritoževala, da nič ne spi...
Bodite na toplem in stisnite se...
Pa-pa