Caffee in *hana*, po moje gre pri tistih pikicah samo za čiščenje kože. Nam je pediater rekel , da je treba kožo s kamilicami spirat. In to bolj na grobo. V bistvu narediš kar en tak piling kože. Jaz sem ponavadi vzela kar pleničko in jo zdrgnila z njo pa so pikice kmalu izginile. Je bila pa kakšen dan res čisto pikasta. Pa čim manj s kremicami mazat, ker se koža še bolj zapaca.
Haloooo!
Kaksno gnilo vreme
, moj mozek pa je bil prav ta dva dneva fraj, pa smo samo na kratko po eno urico ven hodili, pa take nacrte smo imeli
. Huh, naj ze pride ta pomlad!
Drugace smo ok, spimo kar fajn, najvec eno zbujanje na noc (trkam), okoli 4-6 odvisno, kdaj zaspi zvecer in koliko poje.
Vse ostalo tudi ok, le ta dva dneva, vceraj in danes je prava tecka, podnevi spi le v vozicku ali pa sploh ne, pa kar stalno bi bila na rokah
, ne vem kako bom zdaj, ko je moj nocna pa sva dopoldne sami, ko on spi. Upam, da se poboljsa jokica mala.
Kje pa ste vse? Se potepate kaj?
Kaj je vse sonček zvabil ven??
Dans sm mela ginekologa in je vse OK, zdej lahko gremo spet u akcijo
!
Mi se borimi s polivanjem, sem spet zamenjala mleko in je boljše! Se je pa začela Tinkara ful po obrazu praskat in more zdej rokavičke nosit!!
Grem , ker se je treba pogovarjat!!
Lepo pozdravljene!
Kako ste kaj? Vidim, da ste se že polno vživele v vlogo mamice. Jaz tudi. Se moram pohvalit, da imam zelo pridnega otroka. Star je 2 meseca in 2 dni. Zrastel je za 10cm (63cm) in tehta 6900 (pri rojstvu je tehtal 3900). Od tretjega tedna dalje spi celo noč (to je bilo od10.30 do 6.00). Zdaj pa spi že od 9h zvečer pa nekje do 7h ali pa celo do 8h zjutraj. Tudi kolik nimamo že kak mesec dni več. Kar se pa tiče sprehodov sem pa tako jezna na to vreme, saj kar noče pa noče postat bolj toplo, da bi lahko bili naši sprehodi daljši.
No to je bilo na kratko. Upam, da bomo kmalu kupli računalnik in, da se bom lahko malo več javljala in sledila vsem vročim temam.
Aja, je pa res, da odkar je rr prenovljen ne znam dat gor slik. Da bi lahko jaz tudi svojega sončka pokazala. Bom drugič, ko bom pogruntala kak in kaj je treba naredit.
Lep pozdrav in uživajte...
A ste šle vse v Planico na
Kako ste kaj. Mi smo vredu. Danes sve se z Laro kar potepali, sedaj je bila pa tako sitna in ni in ni hotela zaspati. Pa sem jo kar malo pustila v pojstelci, da se je malo zdrla, zdaj pa že
Bomo videli koliko časa bo še spala.
Nč, se se še kaj slišimo in kaj se oglasite. Pa tiste, ki ste imeli danes tako lep
kot je tale, pa nam ga jutri kaj pošljite v to oblačno Ljubljano.
Čao in Lara vam pošilja en velik, velik
Daaan!
Mislim, da je tudi za nas še upanje. Vreme se popravlja!!!!!!
Včeraj je bil res lep dan. Smo šli tudi mi na morje. AjdaN a smo se kje srečali

? Smo naredili en sprehod po Piranu. Princska je bila pol celo popoldne pokonci tako da je bila zvečet ob 7 že koma. Sem jo morala še zbudit, da sem jo skopala, nato pa je ob pol 9 zaspala in se zbudila šele ob 5 zjutraj

. Mislim, da bomo šli še na morje
Zdaj se moram pa zrihtat, pa pol še Saro, pa letiva na pregled kolkov v Domžale.
en lep pozdrav pa čimprej
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!