writing-img

RE: februarčice 05

clock-img

16.04.2010, 15:10

clock-img

Janci F

pencil-img

1231

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

clock-img

11.05.2010, 11:27

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

čao punce....

kako smo kaj?
a samo gledamo, nič pa ne napišemo....user posted image

Luka je začel obvladati kolo...joj....user posted image zdaj pa smo frajeri, nimamo več pomožnih.....

lp!!! in ogromno sončka! končnouser posted image

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

clock-img

29.07.2010, 13:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.05.2011, 21:54

clock-img

sezam

pencil-img

2188

ojla user posted image

sem pa na RR res zelooo zelo malo (več na FB-ju user posted image )

Kolo smo mi osvojili že lani, tako da jo že "ornk" šiba. K sreči imamo veliko dvorišče, da se lahko veliko vozi.

Drugače pa že "odšteva" do šole. Se res že ful veseli. Me zanima kako bo, ko bo šlo zares user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

22.06.2011, 20:49

clock-img

TandJ

pencil-img

119

Če mogoče katero zanima poslikava otrošklh sobic ali drugih prostorov stanovanja: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem