09.07.2006, 10:26
2169
ej jaz molim,da nas ne doloti do oktobra,čuvat se mormo.
mene je tud zagrablo 2 dni nazaj,tko kot da bi bla ovulacija.lažnih popdkov še za 1x hvala bogu nimam.
in dete se mora čim kasnej tam nekje do 33 tedna obrnt navzdol,ker lahk drugač kej prej pride,...vsaj pravjo,če se že čist spusti......mah ta mnenja,.....vsak drgač pove.,
pa tud mene neki daje vnetje spodaj,sem kr vagisan uzela-svečke-upam da nav komplikacij zarad dopusta.
G mam 12.7.06......morje pa 15.7.------
se beremo.
10.07.2006, 10:03
447
Punce lep dober dan!
Danes ponoči me je tako krč v levo mečo, da še zdaj čutim, če malce napnem mišico. Kar ni in ni hotel popustiti, tako da sem se dvignila in malce pomenila z nogo, če misli kaj nehati ali kaj je zdaj to.
Sicer pa se počutim ok, delam in hodim na predavanja.
Včeraj sem sanjala, da sem bila pri G. in niti slučajno nisem mogla na mizo zlest, ker sem imela prevelik trebuh in se nisem mogla dvigniti nanjo. Potem bi morala pa še povedati kakšne barve in oblike je moja nosečnost - kar naj bi izvedela iz nekega testa, ki bi ga morala narediti za domačo nalogo
No ja sanje... Nazadnje mi je g. povedala, da je oblika rumena in barva lila ... če katera kaj iz tega razbere?!? Maxica: na CSD greš 60 dni pred PDP (vsaj tako so nam na predavanjih rekli?!?)
A_A - če hodiš v III. skupino (ob 18ih) v šolo, bi mi mogoče lahko povedala ali imate tudi vi danes na "sporedu" 1. porodno dobo, ker bi jaz rada danes prišla popoldan.
Lepo se imejte in uživajte!

. Malo čuden opis, vem, ampak v celotnem predelu trebušne votline in še niže me je nekak zvijalo
.
, levi gleženj mi tako oteka, da me že fejst boli in ne vem kaj naj naredim. Ta vikend smo imeli veliko čistko doma, v nedeljo pa smo šli dopoldne na obisk na Hrvaško, kjer smo se ustavili samo do kosila in ob 3 že odšli nazaj domov.
neprestano brca in je prav prijetno, ko se oglaša tako pogosto
ali
, sicer ni tako važno, ampak firbec je pa močan
greva kar vsako nedeljo malo na morje, se malo posončiti in malo zaplavati. Full dobr, mi kar paše.
, mi smo kr sezono odprli
no, upam da dojenje res topi kilograme in da bom lahko dojila. sem jih že nekaj slišala na temo: dej no kakšno pivo spij. bljak