Dober dan so
,
Najprej AMAZONA VSE NAJ NAJ OB TVOJEM ROJSTNEM DNEVU
danes sem pa celo dopoldne uporabila za rihtanje papirjev za CSD in še nisem vsega uredila, ker mi manjka potrdilo od prejšnje službe

.
Ah, saj bo, sem jih poklicala in se zmenila, da pošljem po pošti in oni meni jutri nazaj po pošti

, tako, da lahko oddam vse v petek.
kot berem ste vse zelo pridne in delavne pri pripravi za prihod, jaz se tudi trudim, se pa na žalost tudi zeloooo hitro utrudim. Včeraj je prišel naš voziček in danes ga gremo iskat

, tako, da samo še mami posteljnino do konca skup sešije pa je vse pripravljeno.
Kar se tiče štetja gibov jih štejem še skoraj 2 tedna, ker ima bje naš mali razgrajač popkovino blizu glavice in je zelooo živahen, drugače pa sem ugotovila, da se njegova aktivnost spreminja od dneva do dneva: včasi preštejem 10 gibov še pred 6 popoldne, s tem, da moram šteti gibe med 9.00 pa vse do 21.00 - ni mi glih jasno kaj pa prej in kasneje????
mojčeca jaz sicer nisem še rodila imam pa namen rodit v PO in sem se malo zanimala, torej: vložke dobiš v porodnišnice, je pa problem, če se npr močno čistiš in potrebuješ več vložkov, tako, da ti svetujejo, da si prineseš s sabo vsaj 1-2 paketa vir 80/90. Jaz sem si npr nabavila tudi 4 pare hlačk za enkratno uporabo, za vsak slučaj.
Lepo se imejte, jaz pa grem dat sušit preden se spet pooblači