writing-img

RE: JJJJJJJJUUUUUUUUPPPPPIIII

clock-img

11.02.2006, 22:12

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Prav lepo je videti že kar nekaj dni zaporedama vesele novice na tem forumu. Čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2006, 08:00

clock-img

inja2

pencil-img

600

Čestitke in lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2006, 09:39

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Čestitke!user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa uživaj v nosečnosti ! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2006, 14:30

clock-img

macca

pencil-img

64

Tudi jaz ti iskreno čestitam! user posted image Sama se svoje nosečnosti še ne upam veseliti, na UZ se namreč še nič ne vidi. Upam pa zelo, da sma obe OKTOBRKI!
Lpuser posted image

clock-img

12.02.2006, 16:05

clock-img

nelly

pencil-img

172

Tudi jaz upam da sma obe Oktoberki in da se ti bo čimprej videlo na UZ.Hvala vsem za tako lepe misli.

clock-img

12.02.2006, 19:41

clock-img

lunca23

pencil-img

23

Nelly,
najprej čestitke tud z moje strani user posted image user posted image user posted image !!! Želim ti lepo nosečnost in čim manj obiskov pri WC školjki.user posted image
Zlo sm vesela, če kteri rata zanosit. Upam, da nas bo letošnje leto čimveč.

Pozdravček!user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce .... in da preganjaš sence!

clock-img

12.02.2006, 21:51

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

Lepo,poplava nosečk,no dobrodošla v klubu oktoberk,pa prid kaj na forum nosečnost/oktoberke
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2006, 17:16

clock-img

Anonimen

Spet virus nosečk user posted image  user posted image
Lepo nosečnost ti želim

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem