IZVIRNO SPOROČILO: urška76
***pika*** kar navadi se na skelenje in bolečine v dojkah. Se bo še ponavljalo. Pa nove modrčke boš morala kmalu kupiti, ker ti bodo zdajšnji premajhni.
Urška76, hvala za 'tolažbo'. Boleče dojke me niti ne motijo, tole skelenje (če se temu 'pečenju' lahko reče tako) je pa precej zoprna stvar - na srečo v kakih 5 minutah mine. Sem ravno danes v vrsti za blagajno pri 'najboljšem sosedu' ugotovila, da tisto zadnjič ni bil enkraten dogodek

Se pa vsaj ustrašila nisem več in je bilo malo manj grozno.
Zaenkrat pa shajam še s starimi modrčki, le malo bolj polni so (kar lepo izgleda

).
Aja1, jaz sem zadnjič v Popku dobila ene čisto simpatične kavbojke (sicer malo preveč modre za moj okus, ampak bom preživela), ki imajo v pasu tako elastiko, ki jo lahko na gumbke prestavljaš in jih bom lahko nosila zdaj, ko je trebuh ravno malo prevelik za običajne hlače. Pa trenirko z malo višjim pasom (čeprav gre tudi z običajnimi trenirkami čisto OK zaenkrat).
Drugače pa pojdi v H&M po kake običajne hlače z raztegljivim pasom (notri je včasih še vrvica) - sem našla take tričetrt in bodo po moje kar OK za poletni čas.
Drugače pa tudi jaz zaenkrat nimam kam nataknit tistih velikih hlač, ki so namenjene nosečkam
< Sporočilo je popravil ***pika*** -- 29.4.2006 22:52:56 >