Andreja07 res se boš morala pogovoriti z svojim partnerjem, ker če ne...kako boš potem z 3otroci, vedno sama? Brez pomoči... res ga vprašaj kaj mu več pomeni in jaz upma da bosta vse lepo rešila...da bo boš tudi nosečnost lepo preživela...
jaz pa sem si prehladila mehur... ko grem lulat imam take krče da me je kar groza...pa so mi govorili naj si pokrijem ledvica in skrijem trebušček. Zdaj pa mi je prav grozno! Ker sem se tako ustrašila ko sem imela krče da sem kar začela

... upam da je res samo mehurček, pa še malo je zaprtje krivo potem pa je vse na kupu...
Prav bojim se iti na WC ker me potem spet zvija...
Pa lepo nedeljo preživim pred TV... smo gledali nogomet. (srbija.-nizozemska) Ampak ga res nikoli...sem pa navijala za nizozemsko ker ko sem poslušala srbe ki živijo v sloveniji govorijo, naši to naši to...****, v sloveniji je...jaz dobim kar zvišan pritisk ko to poslušam. Res ne morem tega!!!! Še dobro da je srbija zgubila.
Nevem zakaj sem to napisala ampka sem bila tako jezna, žal... Saj so še samo bosanci in srbi vse povsod v sloveniji nas pa je tako malo....eh
Upam da ste lepo preživele nedeljo...mi na primorskem imamo že lepo poletje
papa
da se z njim smeje in pogovarja