Madonca bejbe, pa kako nutelo to zdej delajo. K moja (no je ni več) je tud kar hotla v usta. Pa potem na moja stegna seveda.
kaja štoflčke v ušesa, da je ne boš slišala, da ne bo jutri slab rezultat.
Mi smo bili pa včeraj v H&M, pa je bla taka gužva, da za dojenčka sploh nisem nič pogledala, Mihu sem kupla dve majčki z dolgimi rokavi (komplet dve za ceno ene), pa eno majčko za našo mami, v zahvalo, ker je pazila na Miha. Drugač sem šla pa gledat, če bi dobila zase en lep bel modrčk, ker imam eno tanko majčko za na fešto drug teden, pa ni blo nič pametnega. Moja velikost je bila ali kičasta, ali tok podložena, da me je blo kar groza, al so bili pa čisto prozorni.
Bova šla pa v septembru verjetno kaj v Celovec, pa bomo še v C&A ppogledali. Ker opažam na vseh fantkih take jopice kot jih ima Miha, pa take hlače, ... Skratka uniforme.
No pa za
moram tud še neki za iz porodnišnice kupit.
No pa prejšni dan, ko smo šli po copatke za našega vrtičkarja smo hotl še kake superge zame kupit, pa smo kupili majčke za očija. Bom morala res enkrat sam po nakupih, če bom hotla kaj zase imet.
Kar se pa ctg tiče je pa čist odvisno od doktorja. Eni pravijo da ni potrebe, v domžalah te dajo, ker ga pač imajo
(izjava babice v materinski pred dobrima dvema letoma). Pa odvisno kakšne težave ima nosečnica se mi zdi.
No pa hvala še vsem za pozitivne komentarje o mojem buhu. Se mi tkoooo fino zdi. No pa sej mate tud vse ostale, ki mate slikice gor tko cort trebuščke. Mislim, da sploh ni trebuščka v katerem raste dojenček, ki nebi bil cort.
No jutri gre pa moj mali prvič v vrtec. Se mi zdi, da kolikor je vesel, da je že velik fant, ki gre v vrtec, da ga je po drugi strani tega strah. Upam, da bo dobro prebrodil.