IZVIRNO SPOROČILO: Ines.
Neja, sem slišala, da ogromno ljudi pride z morja z angino. Samo naj bi razsajala okrog Novigrada, vi ste šli pa menda pa bolj daleč.
Mi smo šli v Novigrad z angino in antibiotiki, ma smo bili tam po dveh dneh zdravi. Upam, da ni naš jaka te angine o kateri govoriš tja prinesel

.
Peli, tiste kopalke sem dobila (tako kot večino oblekic za jakca). Mi jih ne potrebujemo prav popolnoma nič. Na morje sem jih vzela in ga potem samo enkrat vanje oblekla, da smo ga fotografirali. Za hec. Če bi jih potrebovala, ti jih z veseljem pošljem. Sporoči mi naslov na ZS, če želiš. Samo upam, da ne bodo Aljažu premajhne.
Mateja82. Tudi Jaka trmari, če mu kaj vzamem iz ust. Tako šobo naredi, da se mu moram smejat.
Barba, krasna oblekica.
Danes sva se prvič tuširala skupaj. Protestiral ni nič.
Pa še grozo, ki se nam je zgodila ponoči vam moram povedat. Mali je proti jutri spal v najini postelji poleg mene, pa je dol padel. Sem mislila, da bo kap mede in mojega

. Padel je na ritko. Jokal se je celi dve minuti, potem pa je hotel naprej spat. Pa ga je moj dragi ogovoril, da bi videl koliko je v šoku, mali pa v smeh. In potem smo se kakšnih pet minut smejali eden drugemu, pa nazaj zaspali. Sploh ne morem pozabiti. Nima pa nit ene praske, niti ene modrice. Dobro se je to končalo. Pravijo, da vsaka šola nekaj stane. No, mi smo jo še poceni odnesli. Smo se pa veliko naučili.
Evo. Grem spat. Pozdrav iz postojne pošiljamo maja, andrej in mali kaskader