Dan!
Moja Anča pančka, tko da bom poskusla kaj napisat, preden se zbudi.
Tokl ste pridne s pisanjem, da vas sploh ne dohajam. Tele nesreče so me čist šokirale, hvala bogu, da se je vse srečno končalo. Folk je res za
!
Beti1, pošlji mi tvoj email na zs, če želiš slikce iz Bizovika. Tananejka, jaz bi te prosila, če mi jih lahko ti tudi pošlješ.
Avtosedež: mi ga imamo še od Andraža, in sicer Maxi Cosi Priori XP (9-18 kg). Smo bili ful zadovoljni. Ne zdrži pa do 4. leta, je naš fant ful suhec, pa smo ga že slabo leto nazaj menjali in kupili takega od 15-36kg. Ta je ravno danes v BC spletni akciji. Drugače je pa Maxi Cosi Priori XP zdaj večkrat v akciji, ker je Tobi ven prišel. Sem videla Tobija, pa je zelo podoben našemu, malo je izboljšan sicer, vendar ne vem, če se splača dati dost več denarja.
GH: mi v principu zelo lepo jemo, ima 3 obroke GH na dan, tudi zelenjavo zdaj bolj pridno je (začeli smo tudi z meskom), sadje ima rada, mlečne kašice in skutke pa obožuje. Če ima dober dan se zjutraj in pred spanjem še dojiva, tako da ima vse skupaj 5 obrokov. Če pa ima slab ali zelo slab dan oz. noč, se dojiva še ponoči. Danes je celo 2x jedla, in sicer okoli polnoči in okoli 4h
. Svašta. Včeri je pa do zjutaj spala brez problema. Nimam pojma, v čem je fora
.
Privezovanje v avtu: tudi naša dva sta VEDNO privezana, ravno tako midva z možem (on je, če ga jaz spomnim
), če gremo samo 500 m, ravno tako. Ana je tudi v vozičku že 2 meseca privezana. Ziher je ziher!
Grem hitro še
, da greva z Ano, ko se zbudi, na
z Uršo in Galom.