writing-img

RE: Čudeži se dogajajo - ne izgubite upanja

clock-img

22.03.2006, 14:59

clock-img

minaja

pencil-img

74

Punce, hvala za vse lepe misli in želje user posted image . Polepšale ste mi dan,

tudi jaz vam vsem želim le vse najboljše.

Srečno, Minaja

clock-img

24.03.2006, 12:28

clock-img

bini

pencil-img

1623

kapo dol pred takimi mamami kot si ti user posted image user posted image
vse lepo ti želim in veliko zdravja vsem tvojim user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2006, 22:37

clock-img

Anonimen

Tole je pa res pravi veliki čudež. user posted image

clock-img

24.03.2006, 22:47

clock-img

urši*

pencil-img

1037

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

clock-img

26.03.2006, 04:25

clock-img

Anonimen

Presneto dobro se te spomnim, Minaja. In tisto, kar sem ti ponudila takrat, velja še vedno.
Čestitam... user posted image user posted image user posted image
Si živi dokaz za to, da je vse mogoče. Vsa čast!
Za vnaprej pa za vse vas vse tisto, kar si sami najbolj želite...

clock-img

26.03.2006, 22:21

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Čudovito!!!!!!!!!!!! Občudujem te, da si zmogla!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

27.03.2006, 07:11

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

ej-kapo dol!!!!!!

svaka ti čast=!!!!!!

kaj naj rečem-iskrene čestitke in čim več cartanja vam želim.....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

03.04.2006, 10:35

clock-img

Tina15

pencil-img

73

Sem brez besed.
Jaz sem zaradi popuščanja MV doma že od 24. tedna, s tem da se moj MV kar zapira, pa odpira. Zdej sem v 33. tednu in že precej boljše volje. Imam pa ravno zdaj krizo, ker se mi bo od tega ležanja zmešalo. Tudi jaz imam doma še enega otroka in sicer hčerko, staro 2,5 let. Tud slučajno mi ne uspe samo ležat, tako kot si ti napisala. Res, svaka ti čast!!!! Upam, da nam uspe pridet tja do 37. tedna. Prvič je moja nosečnost minila brez vseh težav in hčerka se je rodila en dan čez rok.
Hvala, s temle postom si mi dala zagon za še te 3 tedne, ko se moram potrudti in ležat.
TinA

clock-img

19.05.2006, 17:28

clock-img

Busybee

pencil-img

239

user posted image user posted image user posted image  Definitivno si  vodilo za vse tiste, ki morajo ležati!  Čestiam im upam, da se vsi dobro počutite!

LP Barbara

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

clock-img

19.05.2006, 19:22

clock-img

eva1

pencil-img

4835

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke...kar solze so mi stopile v oči...res user posted image user posted image user posted image user posted image za moč in pogum ki si jo morala zbrati med nosečnostjo!

clock-img

19.05.2006, 20:30

clock-img

Anonimen

uau user posted image user posted image user posted image . Zdaj si mi pa dala pogum za naslednjo nosečnost, ki se je bojim kot vraga, saj sem alergična na mnoge analgetike, spazmolitike, anestetike in Bog ne daj, da gre kaj narobe.

Vsaka vam čast.

clock-img

28.05.2006, 22:08

clock-img

Mari71

pencil-img

312

Draga Minaja,

Jaz se te tudi spomnem še od takrat, ko si pisala iz postelje in sem se večkrat spomnila nate. Lepo, da si nam javila svojo zgodbo z zelo srečnim koncem oz. novim začetkom. Punce pred mano so napisale že vse in se strinjam z vsako posebej. Dodajam le svoj podpis pod vse te poste in pa eno user posted image  za res pogumno in veliko dejanje vas vseh, najbolj pa tebe. Uživajte in imejte se še naprej tako radi!

PS: Sem imela tudi sama cerklažo (v 13t, potem ko sem imela predlani splav v 15t zaradi razpoka mehurja) in sem se počutila relativno varno, ampak smo vseeno trepetali tja do 24t. No, se je tudi nam srečno izteklo, rodila sem 1 dan do PDPja.

clock-img

14.07.2006, 19:27

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

minaja tvoja zgodba me je tako ganila da sm kr user posted image  user posted image  user posted image ....no pa čudeži res obstajajo!

clock-img

31.07.2006, 12:12

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  za upanje,ki je preraslo v neskončno srečo.

In hvala za novo življensko moč.Napolnila si me z optimizmom.

Sedaj pa uživaj s tvojim angelom v naročju...

clock-img

16.08.2006, 21:46

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Uau!Čestitam ti za ves pogum in voljo!In bravo tudi za moža in taščo!!!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem