Res ni prav, da se tako primitivno obnašajo, ampak ne glede na to pa se mi zdi, da brez povoda tudi največji primitivec ne nori kar v tri dni?
O, pa norijo. Anonimna, kar verjemi, da ne rabiš človeka niti pogledat, pa bo pljunul vate. Poznam eno takšno osebo, ki ji gre vsak in vse na živce, a to je že druga stvar.
Prva anonimna, škoda je solz za tvojega 'sanjskega moškega', ki še S od sanjskega ni bil. Če bi te imel koločkaj rad, bi ti kakorkoli pomagal glede situacije, ki se je zgodila doma, tako pa ti je obrnil hrbet in pokazal svoj pravi obraz. Če to ni tvoj sedanji partner, pa boš sanjskega moškega še spoznala.
Tassy, ob tvojih zgodbah pa vedno ostanem brez besed. Ko si napisala, da greš k staršem, sem bila prav vesela, da boš srečna s hčerkico. Vendar tvoja mama nima niti posluha zate in za tvoje težave. (saj jih tudi moja zame nima, a se s tem več ne obremenjujem)
Ker pa sem sama mama, sama zase upam rečt, da bom svojim otrokom po svojih najboljših močeh pomagala - tudi tebi bi mama morala. Vendar - kot ti je že napisala predhodnica - mama ima sama težave, ki verjetno izvirajo že iz otroštva.
Pokliči na telefon v stistki, pa boš videla, kaj ti bodo svetovali. Ali pa bi bila Varna hiša tvoja trenutna rešitev. Vsaj dokler ne najdeš stanovanja.
Držim pesti zate.