IZVIRNO SPOROČILO: pika30
Mogoče zaradi tega ker sem upoštevala inspiracijo od Moj moj in sem v devetih nebesih moj
pa še zdaj prišel k sebi.
da ne bo to katera mojmu povedala... vam sem "inspiracija", doma pa party breaker...
tista tresavica pomoje nima veze s prekrvavitvijo, ampak je dejansko šok za izčrpano telo...
Včeraj sem vstala pred 6 in šla med drugim tudi po trgovinah... do 2h je bila zeloooo dolga in tako danes ne počnem drugega, kot jem, ležim in spim. (??? od včeraj od 9h zveč. sem max. 1,5 h v neležečem položaju ??)Pogledala sem že 3 policijske akademije, zdaj grem na naslednjo.
Ne vem pa, kam je izginilo pol ta velike milke? Pa neka zgaga me hoče dajat... Jaz sem pa res zgaga zadnje tedne... No, če pravite, da pred porodom pade teža, pol ne vem, če bo pri nas sploh kaj do pomladi... pa zgleda, da bodo tud sobe res šele takrat narjene....
barbkin "mačo" puca stene... brrr... to sem jaz pred par leti delala v kuhinji in ker bi zdaj spet moral nekdo, sva vzela malarje, ki to naredijo z mašino na hitro... tistega izpred par let pa ne bom pozabila.... z brus papirjem drgnit strop... barbk - bejži stravn, ker se smeš bit v zakajenih prostorih... pa ne smeš delat... :) sej veš, da si noseča, hahaha... vse nam prav pride,a ne?
R1ta, kaj pa je s herpesi? A ti je pol uspela mandarinomanija, da nisi zbolela?
a se za ponoči katera javi, da mi dela družbo na RR? Če bom spala še celo noč, pol bo to res ene vrste vročica z vročino... gripa?