Pika30 povej ti svojemu prijatelju naj se ne heca z nosečo žensko in naj takoj vrne fotoaparat. Pravijo, da se noseči ženski ne smeš zameriti - to prinaša veliko nesrečo!
Veš kolikokrat sem mu že rekla zanj pa nič...ga še bom danes enkrat poklicala,saj ga itak ne rabi več,ko je njegova nemška ovčarka že zdavnaj povrgla....pa je moral pofotkat enih 1000 slik od mladičev....da jih je dal na bolho...če ne si ga grem pa prijateljici sposodit.....da vsaj bušija slikam...
Punce res bi lahko 2 skupini jasli založla z dudkami....meni se tudi zdi da jih imam fulll preveč....pa kaj morem..te moje frendice... so mi še drugih stvari nakupile,ko imam že vse po dvoje al pa troje

...ropotulje...glavnik in ščetke...škarjic...grizala....verižic za dudko...termometre za v vodo...dva paketa nastavkov za dojenje...
Nekaj stvari kar ne bom uporabila bom pa drugi

podarila,se sploh ne bom več s tem ubadala.
Dobila sem še tudi aventov nastavek za vbočena prsa oz. bradavice Niplette,ki ga 100% ne bom rabila,ker imam bradavice čist o.k. zunaj.Če bi ga katera imela ji ga pošljem...drugače stane čez 7000sit.
Kako lahko na sporočilo dvakrat ali trikrat citiram nekaj posta od drugega sporočila????Probala pa ne znam.Enkrat ga pa lahko citiram,kako ve to delate??