IZVIRNO SPOROČILO: r1ta
Te moje babice mi vedno pravijo, da če mi voda odteče, da moram nujno ležati in jih takoj poklicati
R1ta, to so tud nam rekli v materinski. Lahko odteka dolgo po kapljicah, al pa nam sploh ne odteče prej. Lahko pa odteče prej full vode in takrat mormo ležat, poklicat rešilca oz. nas lahko tudi domači peljejo v P čimprej, pa ležat mormo v avtu... Sem pa nedolgo nazaj slišala, da je punci odtekla voda, šla v P, pa so jo za čez noč poslali domov, ker nekaj še ni bilo OK... Mislim, da smejo čakat največ 24 ali 48 ur...
Pa ne se hecat, da ima tvoj fobijo pred to vodo, ker jaz jo imam tudi... Pa da me tast pelje v P, pa jaz njemu cel avto umažem? Al pa sredi trgovine, ne, še huje, na sprehodu, daleč od doma...
Moj_moj se je pa fino naspala, zdaj bo pa spet pol stanovanja okoli obrnila!
Točno to!
Ampak - naročila sem sonček in zdaj ga imam in zdaj šibam na sprehod, pol bom pa "pekla" "slastne nušine rezine" iz KUL SLO, pol bom pa stanovanje okrog obračala.... hahaha.... Sej imam včasih občutek, da me tu bolj poznate, kot moj(i)...
Vampirka, tebi pa zelooooo hvala za nasvet, naj zdaj jemo vse!!!!
Endlich!!!! Tega mi že dooolgo ni nihče rekel! Točno vem, da si bom po sprehodu šla kupit rolade

pa mandarine.... Sej ti boš pa kmalu tudi lahko vse jedla - se mi zdi, da postopoma začnejo od 1-2 meseca po porodu, ni tako?
Grem na sončka.... ne vem pa, če mi bo uspela cela tura (2,4 km v eno smer?)...